Autor Zpráva
Tomanuel
Profil *
Ahoj, mam problém a nevím čím by to mohlo být, jestli by mi z vás někdo neporadil alespoň něco čeho bych se mohl chytnout.
Problém: mám centrum.exemple.cz na kterým mám přihlašovací systém
index vypadá asi takto:
session_set_cookie_params(3600, '/', '.exemple.cz');
session_start();
...


přihlasím se, vše funguje OK přejdu na další subdoménu rs.exemple.cz kde index vypadá stejně jako v prvním případě, jenže jakmile sem vstoupím vypíše mi to že jsem byl neúspěšně nalogován a zruší se mi session jak na subdoméne rs.exemple.cz tak i na centrum.exemple.cz

nechápu proč mi to dělá a už si nevím rady, protože to dělá jen někdy. Předem vám děkuji za odpověd
Jan Tvrdík
Profil
Tomanuel:
Nastav na obou subdoménách stejnou session_save_path.
Tomanuel
Profil *
session_save_path ( 'http://exemple.cz' );

měl bych to nastavit takto ? nebo jenom takto :
session_save_path ( '/' );
Tori
Profil
Tomanuel:
Jak název naznačuje, jde o "path", tedy cestu k adresáři, kam se ukládají data session (např. /var/lib/php5). Žádná URL. Když si tu funkci (session_save_path) zavoláte bez parametrů, vrátí vám aktuální nastavení.
Tomanuel
Profil *
Je defaultně nastavená na obou doménách stejně.
Davex
Profil
Už jsme to spolu jednou řešili v tématu přihlášen na vice doménách, kde ti to fungovalo (pro ostatní: nenechte se zmást jinou přezdívkou Mira, používá jich víc).

Zkoušel jsi ukončit prohlížeč nebo promazat cookies, zda se na subdoméně nepoužívá jiná session z předchozích pokusů?
Tomanuel
Profil *
Ukončení prohlížeče nepomáhá zkusím ještě vymazat cookies, ale to není zrovna moc praktický. A myslím že to bude fungovat opět jen chvíli a poté to spadne.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: