Autor Zpráva
Tirus
Profil
Potřeboval bych poradit kde by mohla být chyba.. Když se přihlašuji, mám tam checkbox pro tzv. trvalé přihlášení. Ovšem ať ho zaškrtnu či ne, tak se cookies nenastaví. Ovšem, když si v kodu zavolám metodu na přihlášení a vše si tam zadám ručně, vše je ok.
$this->users->login($login, $password, false) navrací true či false podle toho zda se podaří se přihlásit.. když jako 3 vstup je false, tak se jedná o čisté přihlášení, ale když je true, je to to tzv. permanentní (pomocí cookies)



protected function processLogin()
  		{
  				if (!empty($_POST['login']) and !empty($_POST['password']))
  				{
  						$login = $_POST['login'];
  						$password = $_POST['password'];

  						if (isset($_POST['permanently']))
  						{

  								if ($this->users->login($login, $password, false))
  								{
  										$this->message = 'Přihlášení pomocí pouze session';
  										return true;
  								}
  								else
  								{

  										return false;
  								}
  						}
  						else
  						{

  								if ($this->users->login($login, $password, true))
  								{
  										$this->message = 'Přihlášení pomocí cookies';
  										return true;
  								}
  								else
  								{
  										return false;
  								}
  						}
  				}

  				return false; // = formular neodeslan

  		}
Keeehi
Profil
1. Dostane se script vůbec do správné větve?
2. Ta podmínka (isset($_POST['permanently'])) se mi zdá přehozená (možná není).
Tirus
Profil
Keeehi:
nezdála se ti ta podmínka prohozená, ona byla.. úplně jsem to přehlídl. děkuji, tím se vše vyřešilo..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0