Autor Zpráva
Tomanuel
Profil *
Ahoj, to jsem zase já. Nevím co se stalo, ale dnes mi začal tento problém.
na subdoménách (např: jedna,dva) mam nastaveno toto:
session_set_cookie_params(3600, '/', '.domena.cz');
session_start();


na subodméně jedna nastavím $_SESSION["id"]=5;
session se uloži a funguje správně dokud nepřejdu na subdomena "dva" kde se mi zahadnym způsobem vymaže session a pokud se vratim na "jedna" tak už v $_session["id"] není nic.

Je možné že mi to dělá hosting? Včera sem totiž tento problém neměl. Předem děkuji za odpověd
Tomanuel
Profil *
Vše začalo z neznámých důvodu po 2 dnech fungovat.
Keeehi
Profil
Zdroj problému bych tedy asi hledal na straně hostingu. Podívej se, jestli někde na stránkách nepíšou o nějakém problému/výpadku, případně se zeptej. Ovšem napadá mě ještě jedna možnost - keš prohlížeče. Je to pěkný prevít. Kvůli keši jsem jednou strávil nastavováním servru místo hodiny dva dny.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: