Autor Zpráva
majlan
Profil
Mám tento kus kódu: odkaz

Je to PHP stránkování, bezproblémově však funguje pouze do strany 4, od strany 4 a výše mi to vypisuje prázdný <li></li> mezi 1 a 2 položkou, vůbec netuším, kde se tam bere. Má někdo nějaký tip? Děkuji
Radek9
Profil
majlan:
Prosím o odkaz na živou ukázku.
petr 6
Profil
Na konci řádku 3 máš překlep. Místo ukončení </li> tam otevíráš nové <li>
majlan
Profil
No jasně. Díky moc! (to je taková ta klasická blbost, na které se člověk zasekne třeba na hodinu :))
MartinR
Profil
majlan:
Kdyby jsi programoval např. v Netbeans, "taková ta klasická blbost" se ti stávat nebude ;)
MunzarM
Profil
Jestli jsem to dobře pochopil, vypisuješ stránkování 3 stránky dopředu a 3 dozadu od aktuální, s ohledem na nulu a počet stran.

Hezčí to je takhle, nemusíš kontrolovat párovost X tagů, nebo používat NetBeans ;-)

 <?php
 $page = $strana > 3 ? $strana-3 : 0; // kdyz je strana vetsi nez 3, vypis tri stranky dozadu, jinak od 0
 $next = ($strana + 3) <= $pocetStran ? ($strana + 3) : $pocetStran; // kdyz do konce zbyvaji min nez 3 stranky, vypis do max poctu
	while($page <= $next)
	{
		if($page == $strana) // aktualni stranka
		{
			echo "<li>".$page."</li>";
		}
		else
		{
			echo "<li><a href=\"nabidka-nemovitosti?".$adresa."&strana=".$page."\">".$page."</a></li>";
		}
		$page++;
	}
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: