Autor Zpráva
domeon
Profil
Ahoj, potřeboval bych, aby byla celá tato funkce v jedno řádku.Půjde to udělat pomocí <span> ?
if(isset($_COOKIE["ava_username"]))
{
	$user_rated_yet = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) as Num FROM ava_ratings WHERE user_id='$user[id]' AND game_id='$id'"), 0);
	if ($user_rated_yet >= 1) {
		$ur = mysql_query("SELECT * FROM ava_ratings WHERE game_id=$id AND user_id='$user[id]'");
		$user_rating = mysql_fetch_array($ur);
			
		$game['new_rating_form'] = GenerateRating($user_rating['rating'], 'view_game');
	}
	else {
		$game['new_rating_form'] = '<div id="rateMe" title="Rate Me...">
    	<a onclick="rateIt(this, '.$id.", '".$setting['site_url']."'".')" id="_1" title="1" onmouseover="rating(this)" onmouseout="off(this)"></a>
    	<a onclick="rateIt(this, '.$id.", '".$setting['site_url']."'".')" id="_2" title="2" onmouseover="rating(this)" onmouseout="off(this)"></a>
    	<a onclick="rateIt(this, '.$id.", '".$setting['site_url']."'".')" id="_3" title="3" onmouseover="rating(this)" onmouseout="off(this)"></a>
    	<a onclick="rateIt(this, '.$id.", '".$setting['site_url']."'".')" id="_4" title="4" onmouseover="rating(this)" onmouseout="off(this)"></a>
    	<a onclick="rateIt(this, '.$id.", '".$setting['site_url']."'".')" id="_5" title="5" onmouseover="rating(this)" onmouseout="off(this)"></a>
		</div></span>';
	}
}
else {
	$game['new_rating_form'] = GAME_LOGIN_TO_RATE;
}

Díky za rady..
l564
Profil
Laskavě si odpusť to tučné písmo.
meris
Profil
nevím co přesně máš na mysli, ale jestli výstup má být na jednom řádku, tak ve výstupu by jsi něměl mít uzavřený "</div></span>"
Pokud to uzavřeš jen do tagu span tak se ti to v prohlížeči vypíše vše na jeden řádek.
pcmanik
Profil
l564:
Tvoja rada mu urcite pomohla.

domeon:

O co sa snazis? Ziadnu funkciu tu nevydim, co tu miesas nejaky span? A na jeden riadok to das tak, ze odstranis vsetko odriadkovanie.
domeon
Profil
meris:
Ano, já jsem zkoušel ten <span> dát úplně na začátek a uzavřít ho úplně na konci, ale hlásilo to chyby.
A jak tam mám za tim divem ten </span>, ten by tam správně neměl být.
pcmanik
Profil
domeon:
Nieje mozne zmenit ten div na span? A ake chyby ti to hadzalo?
domeon
Profil
Ok, problém vyřešen stačilo místo <div id=" dát <span id
Díky za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: