Autor Zpráva
Pavel Vodnář
Profil *
Ahojky mám tento kód:

if ($submitlogout)
{
  session_start();
  unset($_SESSION["loggeduser"]);
  header("Location: index1.php");
}





unsetuje SESSION ale nepřesměruje mě na adresu - čím to může být děkuji
Lupa
Profil
if ($submitlogout)
{
  session_start();
  unset($_SESSION["loggeduser"]);
  header("Location: http://www.adresawebu/index1.php");
}


Takto to nefunguje?
Pavel Vodnář
Profil *
Nefunkuje, právě že to jenom unsetuje SESSION, ale nepřesměrovává - jakou příčinou to ještě může být? Děkuji
sacharoza
Profil *
Před funkcí header nesmí být žádný výstup http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=2111#already-sent.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: