Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
n5ver Profil |
#1 · Zasláno: 13. 4. 2011, 20:05:32
Ahoj, když se chci přihlásit, nebo když chci jít na nějakou stránku, která by měla bát chráněná, aby se na ní nedalo jít, pokud nejste přihlášení tímto scriptem:
<? include "config.php"; session_start(); if(session_is_registered(myusername)){ header("location:administrace.php"); } ?> vždy mi to vyhodí: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /mnt/data/accounts/a/avzocizice/data/www/admin.php:8) in /mnt/data/accounts/a/avzocizice/data/www/_checklogin.php on line 2 To mi dělá pouze na hostingu savana.cz, ale na ic.cz to nedělalo. |
||
Lupa Profil |
#2 · Zasláno: 13. 4. 2011, 20:29:57
session_start(); musí byť na stránku zapísaný ako celkom 1. riadok -pred všetky skripty
|
||
Joker Profil |
#3 · Zasláno: 13. 4. 2011, 20:42:08
|
||
n5ver Profil |
#4 · Zasláno: 13. 4. 2011, 22:54:10
Děkuji moc za radu.
|
||
n5ver Profil |
#5 · Zasláno: 14. 4. 2011, 10:25:18
Tak todlo už nechápu. Pořád byl problím s tím prvním loginem, tak jsem zkusil na internetu nějakou sehnat. Ale pořád mi to píše to samé u tohoto:
<?php $this->username = $this->EscapeString($username); $this->password = $this->EscapeString($this->EncryptPassword(($password))); $result = $this->Query("SELECT * FROM `users` WHERE `username` = '$this->username' AND `password` = '$this->password' LIMIT 1"); //If we get one result we know the login is right. if(mysql_num_rows($result) == 1) { $this->username = $username; $_SESSION['username'] = $this->username; $_SESSION['authorized'] = 1; header('location:administrace.php'); } else { die('Invalid Login'); }?> |
||
Joker Profil |
#6 · Zasláno: 14. 4. 2011, 10:28:48
n5ver:
No jestli tohle je celý kód a píše to chybu v session_start u kódu kde session_start() vůbec není, tak to je opravdu divné. Jestli to píše headers already sent u toho volání header(), tak opět Viz FAQ. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0