Autor Zpráva
Mimi
Profil
Ahoj,
rád bych se vás zeptal, jestli jde z localhostu ověřit existenci nějakého souboru na webu (pomocí funkce file_exists).
Nějak se mi to nedaří.
Na localhostu používám Vertrigo, PHP mám 5.2.17.
Na webu je safe_mode vypnutý, ověřovaný soubor má atr.777 (původně jsem myslel, že jde o nedostatečné oprávnění) a stále nic.
Byl bych moc rád za nápovědu. Předem děkuji. Mimi.
Tori
Profil
get_headers
Související vlákna např. Dá se zjistit existence souboru na cizí doměně, Odkaz. Pokud se na hostingu nedá použít, tak třeba Alternativy: fsockopen nebo cURL.

oprava, vlastně to chcete zjišťovat z localhostu.
Mimi
Profil
Tori:
Děkuji za pomoc. Teď už se s tím nějak poperu :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: