Autor Zpráva
Kuřík
Profil *
<?php
if (isset($_SESSION['player']))
{
  $player=$_SESSION['player'];
}
else
{
  echo "Nejsi přihlášený! <br><br> <A href='login.php'>Přihlásit!</a>";
  exit;
}
?>


Nezobrazuje se mi spodní menu a chyba je někde tady. Prosím poraďte...
GeneralDv
Profil
Podmínka
if (isset($_SESSION['player']))

s nesplní a provede se ELSE, v jeho bloku máš příkaz echo, který vypíše text, za nim příkaz exit kterej ukončí skript.
Kuřík
Profil *
takže jak to bude znít?
GeneralDv
Profil
Logicky, když nechceš aby se ten příkaz proved, musíš ho odstranit:
<?php
if (isset($_SESSION['player']))
{
    $player=$_SESSION['player'];
}
else
{
    echo "Nejsi přihlášený! <br><br> <A href='login.php'>Přihlásit!</a>";
}
?>
Kuřík
Profil *
tet to ale zobrazi staty hrace a to ja nechci :D
Stano
Profil *

<?php
if (isset($_SESSION['player']))
{
    $player=$_SESSION['player'];
    ?>
    
    sem prekopíruj tie staty, alebo čo tam už chceš zobrazovať prihláseným užívateľom
    
    <?php
}
else
{
    echo "Nejsi přihlášený! <br><br> <A href='login.php'>Přihlásit!</a>";
}
?>

Kuřík
Profil *
Ale stejně se nezobrazí ten spodní obrázek. V patě stránky.
Stano
Profil *
tak je chyba niekde inde. najlepšie bude ak dáš link. alebo si tam prekopíroval aj pätu.
Kuřík
Profil *
<html>
<head>
<title>Bang! Multiplayerová prohlížečová hra!</title>
<style type="text/css">
<!-- @import url("style.css"); -->
</style>
<link href="star_none.ico" rel="icon" type="image/png" />
</head>
<body style="background-image: URL('plocha.jpg')">
<div id="obal">
<div id="hlavicka"><img src="indexove.png" height="146px" width="949px"></div>
<div id="obal_obsahu">
<div id="left_menu" style="background-image: URL('l-menu.png')">
<img src="menu.png">
<ol>
<li><a href="index.php">Hlavní strana</a></li>
<li><a href="legacy/podminky-vop.php">Podmínky a VOP</a></li>
<li><a href="legacy/impresum.php">Impresum</a></li>
</ol>
</div>
<div id="obal_obsahu2"></div>
<div id="stranka"></div>
<div id="right_menu" style="background-image: URL('p-menu.png')">
<img src="login.png">
<?php
include_once 'connect.php';
session_start();

?>
<?php
if (isset($_SESSION['player']))
{
    $player=$_SESSION['player'];
}
else
{
    echo "Nejsi přihlášený! <br><br> <a href='login.php'>Přihlásit!</a>";
exit;
}

?>
<?php
$playerinfo="SELECT * from players where name='$player'";
$playerinfo2=mysql_query($playerinfo) or die("Neexistují staty hráče!");
$playerinfo3=mysql_fetch_array($playerinfo2);
include_once 'staty.php';
 ?>
<form action="logout.php" method="get">
<input type="submit" value="Odhlásit!" name="submit">
</form>

</div>
</div>
<div id="pata"><img src="index-dole.png" height="100px" width="949px" align="center"></div>
</body>
</html>
Kuřík
Profil *
už vyřešeno :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: