Autor Zpráva
VoxMortis
Profil *
Ahoj

modifikuji phpBB a potřeboval bych zjistit jméno nebo ID právě přihlášeného uživatele. Díval jsem se na místa kde se to jméno vypisuje, ale je tam napsané něco jako

{USERNAME}


ten kód je includovaný ještě do jiného, který to všechno převádí apod. je těžké se v tom vyznat, ale potřeboval bych prostě a jednoduše si k sobě vzít proměnnou se kterou si uživatele v databázi najdu a pak už to bude běžet bez scriptů phpBB. Kam to ukládá ? COOKIES ? Tak jak se nazývá ta proměnná ? Vždyť to jádro je u všech phpBB stejné ne ? Nešlo by něco jako

$mojevlastnipromenna = $_COOKIES['username'];


děkuji
ShiraNai7
Profil
Nejsem si jistý, ale zkus si vypsat proměnnou $user (z globálního scope) takto:

print_r($GLOBALS['user']);


A napiš zde výsledek.
Stano
Profil *
http://www.phpbb.com/community/viewtopic.php?f=71&t=2074405
Alastor_Kopal
Profil
ShiraNai7:
Bohužel nejde to

Stano:
Jo to je vono. Díky moc

EDIT: Omlouvám se za přezdívku... skočily mi tam staré údaje

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: