Autor Zpráva
unlucky
Profil
mám log out skript

function logout($page){
      mysql_query("insert into logs (user,logtime,action,username) values('$_SESSION[id]',NOW(),'logout','$_SESSION[user]')");
      session_unset();
      setcookie("cooklogin", "", time()-60);
      setcookie("cookid", "", time()-60);
      setcookie("cookaccess", "", time()-60);
      setcookie("cookuser", "", time()-60);
                              
      session_destroy();


header("Location: $page");
}



//logout
if($_GET['action']=="logout"){
  logout("login.php");

} 

//login from form 
if($_POST['login']){  
  $user=ochrana_sql($_POST['user']);
  $pass=md5($_POST['pass']);
login_check($user,$pass);
}
//cookies
checkLogin();
}


session se smaze, ale cookies nikoli. cim to je
edit:

Tdka jsem zkousel na novem prohlizeci a funguje. Je mozne, ze ve starem prohlizeci, kde jsem mel setcooki s "path" jeste a proto se mi je tedka nedari smazat?

edit2:

Kdyz se tedka prihlasim jako jiny uzivatel a zadam volbu "zapmatovat", tak se prepisou cookies, ale kdyz dam logout, tak je tam zase porad "admin" cookies


Edit3:

bude to asi tim, ze setcookie s parametrem "/" lze "docasne" prepsat, kdyz se cookie smaze, obnovi se. Nebo mozna chyba firefoxu? Po odstraneni veskerych cookies jede bez problemu
magister
Profil *
nedávno jsem měl podobný problém. Myslím, že smazání cookies na serveru nestačí, protože prohlížeč už je má uložené u sebe, takže řešením by mohlo být smazání těchto cookies javascriptem
puzzle
Profil
Použij SESSION ty se smazat dají

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: