Autor Zpráva
domeon
Profil
Ahoj,
chci se zeptat jestli je dobré psát PHP s mezerama, aby vypadal kod pěkně, jako třeba tady:

<div class="search_area">
		<div class="search_dcontain">
			</div>
			<div id="search_button_contain"></div>
  </div>


Nebo psát bez mezer takto:
<div class="search_area">
<div class="search_dcontain">
</div>
<div id="search_button_contain"></div> </div>


a podobně
Díka za rady...
ShiraNai7
Profil
Je to jedno. Jak je to jen pro tvou potřebu, tak to záleží na tobě. Pokud na tom dělá tým lidí, tak je to o domluvě (nebo taky je to fuk)..
domeon
Profil
ShiraNai7:
No, pokud by tam nebyly ty mezery... tak by ten soubor PHP zabíral méně místa.
Takže by to zrychlilo nabíhání webu, nebo se pletu?
domeon
Profil
?
okolojdouci
Profil *
domeon:
No, pokud by tam nebyly ty mezery... tak by ten soubor PHP zabíral méně místa.
Ano.

Takže by to zrychlilo nabíhání webu, nebo se pletu?
Ne.
Keeehi
Profil
domeon:
Takže by to zrychlilo nabíhání webu
Teoreticky ano, prakticky to bude nejspíše jedno. Většinou najdeš ve scriptu jiná místa, kde by se dal ušetřit čas mnohonásobně více, něž mazáním mezer.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: