Autor Zpráva
1ight
Profil
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli je nějaká možnost...

programování v php……. mám soubor na serveru např „neco.zip“ a potřebuju to něco.zip načíst do $_FILES… nevíte jestli na to existuje nejaká funkce, která by mi ten soubor korektně načetla do $_FILES? děkuji hezký den přeji
ShiraNai7
Profil
Korektně ne, protože s takovým souborem by nebylo možné pracovat pomocí funkce move_uploaded_file(), leda bys měl přístup přímo do dočasného adresáře a soubor kopíroval/přesouval tam. Každopádně je tento postup nesprávný.
1ight
Profil
a aspon jak zjistim korektne typ souboru, nevíte nekdo? Např ( [type] => text/plain ) hezký den přeji
ShiraNai7
Profil
index [type] je jen informační, nedá se na něj spolehnout
1ight
Profil
Vyřešil jsem to manualne takto, omlouvám se za zbytečný příspěvek. Přeji hezký den a hodne tepla..
===============================
$_FILES['muj_upload_nazev']['type'] = mime_content_type( 'cesta_k_souboru' );
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.