Autor Zpráva
Kubas
Profil *
Dobrý den, nevíte jak udělat script, který by vypisoval je otevřeno od 8:00 - 20:00, pokud by bylo 20:01, tak by napsal je zavřeno? Předem díky.
ShiraNai7
Profil
function get_status($from, $to, $now = null)
{
	if(!isset($now)) $now = time();
	if(($h = (int)date('G', $now)) >= $from && ($h < $to || $h === $to && (int)date('i', $now) === 0)) return true;
	return false;
}

if(get_status(8, 20)) echo 'OTEVŘENO';
else echo 'ZAVŘENO';
Kubas
Profil *
díky
Kubas
Profil *
Nešlo by to filtrovat soboty a nedele, že by to ukazovalo o víkendu zavřěno?
Kcko
Profil
Šlo, budes do toho muset zapojit zjištění o jaké číslo dne v týdnu se jedná (funkce
date
)
Zapoj to co máš na krku.
__construct
Profil
Kubas:
Takto by to vyzeralo bez zbytočných konštrukcií IF:
function get_state()
{
    $teraz = new DateTime('now', new DateTimeZone('Europe/Bratislava'));
    return
        '8' <= $teraz->format('G') && //Od 8 ráno
        '20' > $teraz->format('G') && //Do 8 večer
        !in_array($teraz->format('N'), array('6','7')); //Zatvorené 6. a 7. deň – tj. sobota a nedeľa
}
echo get_state() ? 'Otvorené' : 'Zatvorené';
Kubas
Profil *
Všem děkuji za odpovedi
YoSarin
Profil
Jen praktická připomínka - pokud na vaše stránky přijde uživatel v době kdy máte zavřeno, tak se dozví jen a pouze to, že máte zavřeno. A chudák nebude vědět kdy má tedy přijít - bude muset refreshovat stránku do doby než otevřete, aby zjistil kdy k vám může přijít...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0