Autor Zpráva
tinaa
Profil
Dobrý den,
mám vytvořený xslt styl, který mi upravuje soubor data.xml, do kterého se mají načítat data ze souboru export.php...
Když vložím nová data do export.php, tak se mi nezobrazí. Jsem začátečník a nevím si rady, asi mi chybí nějaké propojení, ale netuším jaké a kde.... Děkuji za pomoc


XSLT styl

<?xml version="1.0" encoding="windows-1250"?>
<xsl:stylesheet xmlns:xsl="http://www.w3.org/1999/XSL/Transform" version="1.0">
<xsl:output method="html" encoding="windows-1250"/>
<xsl:template match="/seminare">
<HTML>
  <HEAD>
    <TITLE>Semináře</TITLE>
  </HEAD>
  <BODY>
    <xsl:apply-templates/>
  </BODY>
</HTML>
</xsl:template> 

<xsl:template match="seminare">
  <xsl:apply-templates/>
  <hr/>
</xsl:template>

<xsl:template match="ID">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="jmeno">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="prijmeni">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="predmet">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="ucebna">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="den">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="cas">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>

<xsl:template match="poznamky">
  <p><xsl:apply-templates/></p>
</xsl:template>
</xsl:stylesheet>


DATA.XML

<?xml version="1.0" encoding="windows-1250"?>
<?xml-stylesheet href="styl.xsl" type="text/xsl"?>
<seminare>

<seminare>
<ID>1</ID>
<jmeno>Jan</jmeno>
<prijmeni>Svoboda</prijmeni>
<predmet>Technologie internetu</predmet>
<ucebna>EA03026</ucebna>
<den>pondělí</den>
<cas>8:00-10:00</cas>
<poznamky>žádné</poznamky>
</seminare> 

<seminare>
<ID>2</ID>
<jmeno>Alena</jmeno>
<prijmeni>Šímová</prijmeni>
<predmet>E-learning</predmet>
<ucebna>EA05028</ucebna>
<den>čtvrtek</den>
<cas>10:00-12:00</cas>
<poznamky>žádné</poznamky>
</seminare>
</seminare>

EXPORT.PHP

<?php    
mysql_connect("localhost","login","pass");
mysql_select_db("e");
mysql_query("SET CHARACTER SET cp1250");
$dotaz = mysql_query("SELECT * FROM seminare ORDER BY ID");

$XML = "<seminare>\n";
while ($radek = mysql_fetch_array($dotaz)) {   

$XML .= "\n<seminare>\n";

$XML .= "<ID>" . $radek['ID'] . "</ID>\n";
$XML .= "<jmeno>" . $radek['jmeno']. "<jmeno/>\n";
$XML .= "<prijmeni>" . $radek['prijmeni']. "<prijmeni/>\n";
$XML .= "<predmet>" . $radek['predmet']. "</predmet>\n";
$XML .= "<ucebna>" . $radek['ucebna']. "</ucebna>\n";
$XML .= "<den>" . $radek['den']. "</den>\n";
$XML .= "<cas>" . $radek['cas']. "</cas>\n";
$XML .= "<poznamky>" . $radek['poznamky']. "</poznamky>\n";

$XML .= "</seminare>\n";
}
$XML.="</seminare>\n";
?>
<?php
file_put_contents(data.xml,$XML);
echo ($XML);
?>
<br>
<a href="index.php">Zpět</a>

Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
Tori
Profil
// export.php:26
file_put_contents("data.xml",$XML);
tinaa
Profil
už jsem je tam taky měla, ale hází mi to s nima chybu

Warning: file_put_contents(data_dtd.xml) [function.file-put-contents]: failed to open stream: Permission denied in /var/www-stud/e090148/export_dtd.php on line 26
Tori
Profil
tinaa:
Chyba není v uvozovkách, ale špatně nastavených přístupových právech k souboru a/nebo složce.
tinaa
Profil
Tori:
díky, sice nevím co s tím, ale už aspoň vím, kde je chyba, tak budu dál hledat na internetu....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0