Autor Zpráva
Jakub Šebík
Profil
Dobrý den,
Chci se zeptat, jestli někdo neví/nemá script/funkci, která je jakoby panel který můžete klikat a změní se pouze obsah stránky- panel zůstane.
Pro příklad styly na phpbb.
Je to ta lišta na hořejšku stránky, na kterou můžete klikat a změní se pouze obsah stránky.
Máte nebo někdo víte kde najít tuto funkci?
Děkuji.
Keeehi
Profil
Jakub Šebík:
Tam je to dělané pomcí rámů. Tento způsob však nedoporučuiji.
Jozin
Profil
Zdravím,

šlo by to více způsoby:

1. Udělá se jeden soubor s panelem a naincluduje se na každé stránce
2. Udělá se template s právě tímto panelem a do template se vždy vloží obsah
3. Udělá se to jako funkce, která vrací právě tento panel a v každé stránce se to zavolá: "echo funkce_panelu();"

Nebo si měl na mysli, jak se udělá samotný ten panel? Je to prostě jen div, který má v css dané například toto (fixní pozice nahoře):
position: fixed;
top: 0px;
left: 0px;
width: 100%;


Snad aspoň jedno odpovídá tomu, co si chtěl.

Jozin.
Keeehi
Profil
Jozin:
řekl bych, že mu šlo o panel: FAQ Members Login Search
Jakub Šebík
Profil
Keeehi, Jozin:
Takže to de jednoduše?
Žádná složitá funkce?
Keeehi
Profil
Jakub Šebík:
Jde to jak jednoduše tak i složitě. Obojí má své nevýhody. Dnes už se ten jednodušší nepoužívá.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0