Autor Zpráva
Tifan
Profil *
Dobrý den. Mam diskuzi a tam mam vytvořeno stránkování.Jelikož příspěvek je různorodě dlouhý ,a stránka statická,tak bych potřeboval udělat stránkování ,kde bude dynamický výpis počtu řádku. Tak sem se chtěl zeptat jesli někdo neví o nějakým stránkování ,který by pracoval na tomto způsobu.Děkuji předem
ShiraNai7
Profil
Leda načítat příspěvky po jednom nebo načítat konstantí množství a zbytek zahodit.. žádně elegantní řešení v rámci jednoho SQL dotazu mě momentálně nenapadá.
Tifan
Profil *
ShiraNai7:
No nemusí to být jedním dotazem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0