Autor Zpráva
Foycek
Profil *
Dobry, den chci se zeptat, mam nejake obrazky ci videa nebo zip archivy na serveru, umoznuji jejich stahovani ale nechci, aby uzivatel v zadnem pripade vedel, kde ve skutecnosti ty soubory jsou. Volám php soubor který (po overeni identity uzivatele a prav ke stazeni) includuje (nebo freaduje) dotycny soubor - zobrazeny vysledek php programu je totozny s obsahem souboru. Pokud volám obrázky, není zadny problem a vsechno funguje, pokud ovsem zkusim zavolat video, mp3 nebo zip, haze to chybu jak pri include tak pri fread. Nevite nekdo, prosim, zda je na to nejaky prikaz, kterym by to slo. Dekuji mnohokrat.
PS: Prominte ze nepouzivam diakritiku, muj pocitac je totiz zahranicni a ceskou diakritiku na klavesnici vyznacenou nema.
blaaablaaa
Profil
Jakou chybu to hlasi?
Foycek
Profil *
Ptam se na muj subor u mne na localhostu timto odkazem: http://localhost/media/KockaBox.avi, coz si 404.php po nenalezeni vylozi jako
<? $source_file = "virtualfiles/KockaBox.avi"; include "$source_file "; ?>
(nemohu puzivat mod_rewrite, protoze spravce serveru je paranoidni a nepovoli ho, tak na to mam figl pres 404.php) soubor je ve skutecnosti ve slozce d:\htdocs\virtualfiles\KockaBox.avi, po zadani odkazu musite napoprve zadat uzivatele a heslo, to se ulozi do tabulky jako sekce a jeji ID do cookie, no a potom kdyz ten odkaz zadam znova, melo by to ten soubor nacist. Jak rikam, u obrazku neni problem a zobrazi se, u videa nebo mp3 vsak problem je:

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=18) state=1 in d:\htdocs\virtualfiles\KockaBox.avi on line 664

Warning: Unexpected character in input: ' ' (ASCII=11) state=1 in d:\htdocs\virtualfiles\KockaBox.avi on line 664

Warning: Unexpected character in input: '' (ASCII=16) state=1 in d:\htdocs\virtualfiles\KockaBox.avi on line 664

Parse error: parse error in d:\htdocs\virtualfiles\KockaBox.avi on line 664

Pokud chcete, muzu soubor KockaBox.avi nahrat na server a odkazat na nej, abyste si ho mohli stahnout a tu parsi v nem zkusit najit, ale myslim, ze to tim nebude, nebot v MediaPlayeru(windows) se normalne prehraje

Rikam si ze na to urcite bude nejaka jina funkce nez include nebo fread, vyse uvedeny priklad je pri include, pri fread vypisuje neco dost podobneho.
Bohuzel mam na serveru vypnute hlaseni chyb, takze nemohu dat ukazku k dispozici - chybu to totiz nehlasi, jen koukate na bilou stranku.
YoSarin
Profil
Pokud se pokoušíte includovat v php soubor, měl by to zase být ověřený a bezpečný php soubor, jinak stačí málo k parádnímu průšvihu. V souboru s tím videem se pravděpodobně někde vyskytuje posloupnost znaků "<?php" nebo alespoň "<?". Zkuste místo include použít file_get_contents nebo readfile.
Jan Tvrdík
Profil
Foycek:
Pokud ti jde o vypsání souboru, tak použil funkci readfile.
Foycek
Profil *
YoSarin:
file_get_contents“ jsem zkousel, taky fread, hazelo to chyby tak jsem to pak zkousel i pres include, jdu domu udelat nekolik ruznych pokusu, kdyz na nic neprijdu, zitra dopoledne pridam dalsi kody a chybove hlasky :D
Dekuji vsem

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0