Autor Zpráva
zdenek125
Profil
ahoj potřeboval bych poradit mám nějakej kod
třeba

$d1=1;
 while ( $d1 <=0)
 print $d1++."";


if($_GET['str'] ==$a++){
  $obr= 1;  //císlo obrázku
$video=1; // css poradí kde je obrázek posazen
n();//kostra obrázku
}
if($_GET['videoplayer'] =="1"){
$cislo=0000;// id císlo videa
videa();//kostra celího flash playeru
}

a potřeboval bych aby se zobrazil v get cz a v get en viz.niže abych to nemusel psat dvakrát je něco takového?



if ($_GET['jaz'] =="en"):
 require 'en.php';

endif;
if ($_GET['jaz'] =="en"):
 require 'cz.php';
endif;

to všechno potřebuju zabalit do toho tvího function zobrazVideo()

Moderátor Str4wberry: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
YoSarin
Profil
Ano, je. A říká se tomu funkce:
function zobrazVideo() {
  // kód který má funkce provádět:
  $d1=1; 
  while ( $d1 <=0) {
    print $d1++.""; 
  }

  if ($_GET['str'] == $a++) { 
    $obr= 1; //císlo obrázku 
    $video=1; // css poradí kde je obrázek posazen 
    n();//kostra obrázku 
  } 

  if ($_GET['videoplayer'] =="1") { 
    $cislo=0000; // id císlo videa 
    videa(); //kostra celího flash playeru 
  } 
}

A v samotném kódu (předpokládám že v souborech en.php a cz.php) už pak stačí jen funkci zavolat:
zobrazVideo();
zdenek125
Profil
dik ono to funguje ale mam problem v tom že ja už tam mez itím 2 function mam

function n(){
echo("<a href='vse.php?videoplayer=");echo (url());echo("&struktura=1'><img id='video");echo (video());echo("'src='../jpgvidea/");echo (obr());echo(".jpg' width='170' height='143'border='2' /></a>");
}

a když dam ještě sem zobrazVideo();tak to blbne
YoSarin
Profil
"Tak to blbne" Aha.
1. popiš co by to mělo dělat
2. popiš co to dělá
3. označ kde přesně "to blbne"
4. ideálně přidej živou ukázku kódu
5. piš tak, ať se to dá rozumně číst (kód vkládej do [pre][/pre] - je to ta ikonka s <>, používej interpunkci a diakritiku (prosím))
zdenek125
Profil
tady je celi kod i stěma function jsou tam dva a nejak mi přezně cesta nevede
$d1=1;
 while ( $d1 <=0)
 print $d1++."";




if($_GET['str'] ==$a++){
  $obr="uniformy/1";  //císlo obrázku 
  $url=1; // poradí          if($_GET['videoplayer'] =="1"){
$video=1; // css poradí kde je obrázek posazen
n();//kostra obrázku
}
if($_GET['videoplayer'] =="1"){
$cislo=416086;// id císlo videa
videa();//kostra celího flash playeru
}

function n(){
echo("<a href='vse.php?videoplayer=");echo (url());echo("&struktura=1'><img id='video");echo (video());echo("'src='../jpgvidea/");echo (obr());echo(".jpg' width='170' height='143'border='2' /></a>");
}

function videa(){
echo("<div class='uprostred'><object type='application/x-shockwave-flash' data='http://cdn1.static.keezmovies.phncdn.com/flash/player_embed.swf?cache=005' width='508' height='476'><param name='bgColor' value='#000000' /><param name='allowfullscreen' value='true' /><param name='allowScriptAccess' value='always' /><param name='FlashVars' value='options=http://www.keezmovies.com/embed_player.php?vid=");echo (cislovidea());echo("'/><param name='movie' value='http://cdn1.static.keezmovies.phncdn.com/flash/player_embed.swf?cache=005' /></object></div>");
}

function obr(){ //název  ve skriptu function muzeme menit
echo $GLOBALS['obr'];//aby fungovalo $obr ve skriptu function
}

function url(){ //název  ve skriptu function muzeme menit
echo $GLOBALS['url'];//aby fungovalo $url ve skriptu function
}
function video(){//název  ve skriptu function muzeme menit
echo $GLOBALS['video'];//aby fungovalo $video ve skriptu function
}
function cislovidea(){//název  ve skriptu function muzeme menit
echo $GLOBALS['cislo'];//aby fungovalo $videa ve skriptu function


a to všecno potřebuju dát do toho function zobrazVideo()
YoSarin
Profil
Do funkce zobrazVideo dej to co jsem ti napsal v [#2]
problém je v několika věcech - především v nadměrném užívání echo:
function vypis()
{
  echo 'nazdar';
}
echo vypis();


V těch funkcích (url, obr, ...) změň echo na return:
function obr(){ //název  ve skriptu function muzeme menit
  return $GLOBALS['obr'];//aby fungovalo $obr ve skriptu function
}

a ve funkci n ti stačí jen jedno echo:
function n(){
  echo '<a href="vse.php?videoplayer=' . url() . '&struktura=1"><img id="video' . video() . '" src="../jpgvidea/' . obr() . '.jpg" width="170" height="143" border="2" /></a>';
}
zdenek125
Profil
Tak pořád nic udělal jsem to přesně podle tebe ukazese pouze ramecek jako kdyby nemel zadny parametry kde je jinak fotka
ale jinak dik zasnahu
YoSarin
Profil
zdenek125:
nahraj to někam na server a ukaž nám výstup (+ k tomu někam přilož kompletní kód)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0