Autor Zpráva
info@apema.sk
Profil *
Ahojte,

mam takuto situlaciu. Mam subor index.php, produkty.php a produkty_all.php.
1. zo suboru index.php zavolam na vypisanie produktov subor produkty.php
2. produkty.php zobrazia produkty (napr. prvych 5 z 30) a na stranke je aj odkaz ktorym chcem zobrazit vsetkych 30 produktov.
3. potrebujem opat zavolat index.php a predat mu parameter pomocou ktoreho zavolam napr. produkty_all.php

Skusal som predat parameter cez $_GET, avsak nefungovalo to podla predstav. (Zla "friendly adresa")
Skusal som A HREF a A NAME, avsak to sa mi nepodarilo, dovod neviem.

Napada Vas nieco ?
Stano
Profil
info@apema.sk:
(Zla "friendly adresa")
a čo vás núti mať zlú friendly adresu? sak ta adresa môže bez problémov vyzerať www.daco.sk/produkty/all alebo volat www.daco.sk/produkty_all.php

okrem týchto bežných riešení sa dajú vymýšľať rôzne iné, ktoré sú v podstate zlé aj keď v niektorých prípadoch opodstatnené.
1.) posielať si data cez post - tu je ale problém so štýlovaním tlačítok.
2.) použiť voľajaký javascript
Nox
Profil
proč JS?


info@apema.sk:
nechápu proč pro jinou stránku potřebuješ mít nějaký parametr, to přece není nic dynamického...

stránka /produkty/1 bude stránka s 1.-5. produktem
stránka /produkty-vsechny bude stránka se všema...

prostě napíšeš obyčejný odkaz, není potřeba vymýšlet složitosti

navíc je to takto správně a přístupné, pokud by sis chtěl odkaz uložit, někomu ho poslat - reprezentuje co na stránce je
bez nějakých nadbytečných závislostí

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0