Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pavek Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 6. 2011, 21:23:02
Ahoj prosím o radu..
odesílání formuláře mi normálně funguje, ale nemůžu nijak vymyslet jak odeslat názvy vybraného zboží z košíku. <?php $sid = session_id(); require_once ('mysql_spojit.php'); $dotaz = "SELECT CONCAT(kos_nazev) AS kos_nazev,(kos_mnozstvi) AS kos_mnozstvi,(kos_cena) AS kos_cena FROM kosik where kos_session_id = '$sid'"; //desc $vysledek = @mysql_query ($dotaz); if ($vysledek) { while ($radek = mysql_fetch_array($vysledek, MYSQL_NUM)) { $cena=$radek[2]; $celkem+=$cena; $platba= $celkem + 120; $nazev=$radek[0]; $nazvy=$nazev.",".$radek[0]; } $email = $_POST['email']; $telefon = $_POST['telefon']; $firma = $_POST['firma']; $jmeno = $_POST['jmeno']; $ulice = $_POST['ulice']; $mesto = $_POST['mesto']; $psc = $_POST['psc']; $ic = $_POST['ic']; $dic = $_POST['dic']; $prijmeni = $_POST['prijmeni']; $mujmail = "info@jihoceskareklama.cz"; $predmet = "$jmeno $prijmeni - Objednávka"; $hlavicka = "From:$email"; $zprava="email: $email\n telefon: $telefon\n firma: $firma\n jmeno: $jmeno\n Příjmení: $prijmeni\n ulice: $ulice\n mesto: $mesto\n psc: $psc\n ico: $ic\n dic: $dic\n obrazy k prodeji: $nazvy\n cena celkem: $platba Kč "; if (trim($email)!="" && trim($jmeno)!="" && trim($ulice)!="") { $vysledeks = mail($mujmail, $predmet, $zprava, $hlavicka); .................................. ................................ ............................... Celková cena zboží funguje, ale názvy zboží $radek[0] se nezobrazí v mailu nebo se tam zobrazí jen 1 název. děkuji za rady |
||
pavek Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 6. 2011, 21:24:55
$nazev=$radek[0]; $nazvy=$nazev.",".$radek[0]; toto je úplná blbost, jen jsem už zkoušel úplně všechno |
||
Taps Profil |
#3 · Zasláno: 19. 6. 2011, 21:53:35
pavek:
tak to trošku uprav $nazvy.=$nazev.",".$radek[0]; |
||
pavek Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 6. 2011, 22:13:24
Super už to funguje Děkuju.
Ještě mám jednu otázku, všechny stránky i databáze mám v UTF-8 a když se odešle e-mail, tak v e-mailu nejdou háčky. píše to ty blbosti. |
||
Taps Profil |
#5 · Zasláno: 20. 6. 2011, 07:01:59
pavek:
musiš správně nastavit hlavičky, viz zdejší FAQ |
||
pavek Profil * |
#6 · Zasláno: 21. 6. 2011, 21:06:23
Vše je už v pořádku
Moc děkuji |
||
Časová prodleva: 14 let