Autor Zpráva
sailgohooo
Profil
mam jednoduchy guestbook a jednoduchy problem s nim

po nacitani stranky mi skript zisti, ci bola nejaka sprava pred tym odoslana.
ked ano, zaradi ju do databazi a zobrazi ju.
ALE - ked stlacim refresh, znova sa zobrazi a znova sa ulozi do databazy...
potreboval by som nejaky kontrolny scriptik..

a este jeden problemik - ked napisem dlhuuuu spravu, zobrazi mi ju v jednej line, bez breakov..

zdrojaky toho guestbooku su tu, ale mam ich trocha poupravovane, lebo su kapanek prelagovane .. ale DOBRE a jednoduche =)

vopred velke dik
igamenir
Profil
Dělá se to přes header, kde mu změníš metodu POST na GET. Nevím jak to přesně je, ale už sem to v nějakém fóru viděl, takže buďto zkus hledat tady nebo na http://www.builder.cz.
sailgohooo
Profil
sorry, ale toto mi moc nepomoze...
bojars
Profil
a este jeden problemik - ked napisem dlhuuuu spravu, zobrazi mi ju v jednej line, bez breakov..

Keď sa Ti správa volá text, tak si urči pre text toto:

$text = wordwrap($text, 29, " ", 1);//ukončenie textu po 29 písmenách
WertriK
Profil *
Post a F5 :

http://php.vrana.cz/http-metody-get-a-post.php
joejoe
Profil *
to s tim wordwrap neni uplne tak jednoduchy problem, protoze funkce wordwrap neni schopna rozeznat jestli se jedna o normlani text nebo o tag.

co se tyce automaticke zmeny po http na odkaz, tak bud funkce strpos, susbstr, strreplace nebo regularni vyrazy nebo pouzijte rich text editor ten to udela za vas

co se tyce to zdvojovani prispevku, tak imho nejjednudussi zpusob je proste za mysql_query('insert ..') vlozit header('location ..') potom se proste po zmacknuti refresh nacte znovu az ta stranka na kterou vede presmerovani.

vyse zminene problemy jsem resil i ve svem guestbooku:
http://www.volny.cz/joejoe/download/jbook.rar
arcadosi
Profil
pouzi funkciu nl2br(); ked chces aby bol vystup z pola rovnaky
peta
Profil *
//mracek.xhosting.cz/y/bookpp.php
Honza Hučín
Profil
Poznámka moderátora: jako prevence spamu bylo toto téma uzamčeno. Poslední relevantní příspěvek byl zaslán před více než půl rokem.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.