Autor Zpráva
BouBelka
Profil *
ahojte, jsem tu zas :( ted tu ale mám pro mě ještě neřešitelnější problém .. :( po přihlášení se má vypsat menu a já nemám ponětí co na tom mám špatně .. :/ zde je kod a prosím stačí jen krátká vysvětlivka abych si to zapamatoval .. :) Kod zde:
<?php if(isset($_SESSION['prihlasen']==1) and $_SESSION['prihlasen']==1 and $_GET['prava']==0)
  { 
  echo "<h3>Uživatelské menu</h3>
  <a href="login.php">Přihlášení</a></li><br>
  <a href="registrace.php">Registrace</a></li><br>
  <a href="search.php">Vyhledávání</a></li>"; 
  }
  else{ 
  <a href="search.php">Vyhledávání</a></li>"; } ?>

Děkuji moc za odpovědi :)
ShiraNai7
BouBelka:
isset($_SESSION['prihlasen']==1)

Toto je nesmysl.
Tori
Úvodzovky
Rellik
A ty menu mají být obě stejné?? Pak není důvod něco ověřovat, ne?? Ať je podmínka splněna nebo ne, tak se vypíše pokaždé stejné menu...
Jinak špatně sou uvozovka v echu...
YoSarin
BouBelka:
chybu máš v argumentu funkce isset, správně tam nemá být porovnání, ale jen ta session:
if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1 and $_GET['prava']==0)

Zároveň bych rád podotknul, že v bloku za else máš stejný kód jako v bloku za podmínkou...
BouBelka
Profil *
Děkuji za takovou spoustu ohlasů ale bohužel toto nefunguje :( a YoSarin vím vím :) já to tam jen hodil aby tam něco bylo jde mi o ten PHP kod ... hází mi to chybu Chyba protokolu HTTP 500 (Internal Server Error): Při pokusu o splnění požadavku došlo na serveru k neočekávané situaci.
YoSarin
BouBelka:
Tak se podívej do error logu apache co tam píše za chybu... Případně - používáš tam .htaccess? Není chyba v něm?
okolojdouci
Profil *
BouBelka:
Děkuji za takovou spoustu ohlasů ale bohužel toto nefunguje :( a YoSarin vím vím :) já to tam jen hodil aby tam něco bylo jde mi o ten PHP kod ... hází mi to chybu Chyba protokolu HTTP 500 (Internal Server Error): Při pokusu o splnění požadavku došlo na serveru k neočekávané situaci.

Jestli chceš nějakou rozumnou radu, doporučoval bych opravit všechno, co ti tady všichni poradili a pak sem dát aktualizovaný kód.
Rexi
Profil *
A zapni si vypisovani chyb, jinak ti to bude porad vyhazovat 500 internal server error.
BouBelka
Profil *
YoSarin:
Ne nemám tam .htaccess ...
okolojdouci:
Okej :) Vše opraveno a zde je ten kód:
<?php if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1 and $_GET['prava']==0)
  { 
  <a href="search.php">Vyhledávání</a></li>"; 
  }
  else{ 
  echo "<h3>Administrace</h3>
 Něco co použije admin"; } ?>

Rexi:
Ehm, jak bych to měl udělat ? :/
okolojdouci
Profil *
BouBelka:
Okej :) Vše opraveno

Nic není opraveno.
Zamysli se, kde ti končí uvozovky, které začínají na ř. 3. Ano, je to na ř. 4, po a href=
Ještě jednou si přečti #3 a klikni.
BouBelka
Profil *
okolojdouci:
Díky moc !!! :) už sem na to přišel :DD celkem mi to trvalo .. :/ ale díky moc všem ..
krulik
no ověřování dvou stejných věcí super :-)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0