Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
screpyKOKO Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 7. 2011, 09:04:46
ahoj,jde nějak udělat abych v proměnný mohl vybrat 2 from? myslím jako 2 tabulky:D
mám stránky a nastavení,a potřebuju dát do jedné proměnné oba dva.. udělal jsem jeden, $dbc = mysql_query("SELECT * FROM nastaveni"); pak přes proměnnou změnil na proměnnou zaznam přes while fetch array... while($zaznam=mysql_fetch_array($dbc)) a končím to } mysql_close(); while (false); no a já potřebuju přidat ještě tabulku stranky... ale nevím zatím jak bych to udělal.. nějaké nápady? přemejšlel jsem že udělám ještě jednu proměnnou pro výběr databáze a pak bych to připojil do toho while,ale..nějak se mě zdá že by to nešlo:p |
||
jenikkozak Profil |
#2 · Zasláno: 26. 7. 2011, 09:10:38
screpyKOKO:
Tabulky se dají spojovat. Viz třeba český seriál na linuxsoftu. „přemejšlel jsem že udělám ještě jednu proměnnou pro výběr databáze a pak bych to připojil do toho while,ale..nějak se mě zdá že by to nešlo:p“ Do cyklu můžeš přidávat jakékoliv proměnné. Není důvod, aby to nešlo. Spíš mě v tomto případě nenapadá, proč tam ten cyklus vlastně je, ale budiž. |
||
screpyKOKO Profil * |
#3 · Zasláno: 26. 7. 2011, 10:44:21
jo díky,vyřešil jsem to nakonec jinak:) uplně jinak:D
na ten text jsem přidal v db id a pak před proměnnou vybral které id se tam bude zobrazovat:) jinač ten článek na tom linuxsoftu jsem si přečetl a už vím jak se to dělá,takže díky:) |
||
pcmanik Profil |
#4 · Zasláno: 26. 7. 2011, 11:40:00
screpyKOKO:
Mysql_close nemusis pouzivat, spojenia sa ukoncuju automaticky. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0