Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
screpyKOKO Profil * |
#1 · Zasláno: 31. 7. 2011, 23:58:35
ahoj,mám zase(nečekaně) problém:D
dělám si email na způsobu dotazníku. <form method="post" action="post.php"> <label for="author">Jméno:</label> <input type="text" id="author" name="jmeno" class="required input_field" /> <div class="cleaner_h10"></div> <label for="author">Příjmení:</label> <input type="text" id="author" name="primeni" class="required input_field" /> <div class="cleaner_h10"></div> <label for="email">Váš email:</label> <input type="text" id="email" name="email" class="validate-email required input_field" /> <div class="cleaner_h10"></div> <label for="text">Zpráva:</label> <textarea id="text" name="zprava" rows="0" cols="0" class="required input_field"></textarea> <p> <input type="checkbox" name="box[]" value="1">1<br> <input type="checkbox" name="box[]" value="2">2<br> <input type="checkbox" name="box[]" value="3">3<br> webu</p> <div class="cleaner_h10"></div> <input type="submit" class="submit_btn" name="submit" id="submit" value="Send" /> <input type="reset" class="submit_btn" name="reset" id="reset" value="Reset" /> </form> Post.php <? $box = $_POST['box']; $text_zpravy = " Jméno: ".$_POST["jmeno"]." <br> Příjmení: ".$_POST["primeni"]." <br> email: ".$_POST["email"]." <br> email: ".($box=="ON")." <br> <p> ".$_POST["zprava"]." "; ... // kus php scriptu jsem smazal,byl zbytečný pro tenhle příklad...to důležitý jsem nechal else { mail($to, $subject, $text_zpravy, $headers); echo "<p><strong>Váše objednávka byla úspěšně odeslána</strong>.</p>"; } ?> Popis funkce: je to formulář,vyplní jméno,příjmení,email a zprávu,pod zprávou budou checkboxy který když zaškrtne tak se budou počítat jako TRUE,tudíž se odešlou. Když se zaškrtne,tak v emailu by se měl objevit value toho checkboxu...bohužél to tak není, Zkoušel to párkrát opravit,ale bud se objeví jen jeden,a nebo žádnej,a nebo jen array.. nevíte kde by mohla bejt chyba? |
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2011, 00:11:15 · Upravil/a: Tori
V $_POST['box'] nebude nikdy řetězec "ON", ale je to pole (pokud byl alespoň checkbox jeden zaškrtnutý).
<input type="checkbox" name="box[]" value="2">2<br> |
||
screpyKOKO Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2011, 00:28:14
Tori ted jsem nějak nepochopil jak to myslíš...
|
||
Taps Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2011, 07:07:17
screpyKOKO:
„Když se zaškrtne,tak v emailu by se měl objevit value toho checkboxu“ jednotlivé checkboxy musíš volat jako pole tzn. že bude fungovat níže uvedený zápis echo $_POST['box'][0]; $text_zpravy = " Jméno: ".$_POST["jmeno"]." <br> Příjmení: ".$_POST["primeni"]." <br> email: ".$_POST["email"]." <br> email: ".implode(",",$_POST['box']); <br> <p> ".$_POST["zprava"]." "; |
||
screpyKOKO Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2011, 10:27:37
aha..jinač díky moc:)
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0