Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
domeon Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2011, 23:05:47
Ahoj, nevíte, jak by se dala udělat funkce v PHP, která by editovala CSS(například barvy).
Díky za rady... |
||
midlan Profil |
#2 · Zasláno: 4. 8. 2011, 00:11:04
Uděláš PHP script který na základě různých podmínek bude generovat styl CSS (nejprve musíš ovládat samotné CSS abys věděl jak ho vůbec vygenerovat). Pak takový script stačí linknout v hlavičce jako běžný CSS styl :)
|
||
domeon Profil |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2011, 15:24:41
Ok,
myslíš takto? <link rel='stylesheet' type='text/css' href='css/style.php' /> |
||
DJ Miky Profil |
#4 · Zasláno: 4. 8. 2011, 17:59:56
Třeba tak. Ještě bude lepší v tom PHP posílat odpovídající hlavičku Content-Type (text/css).
|
||
domeon Profil |
#5 · Zasláno: 4. 8. 2011, 19:04:44 · Upravil/a: domeon
Dobře tedy,
mám tady home.php: <link rel='stylesheet' type='text/css' href='css/style.php' /> <?php header("Content-type: text/css; charset: UTF-8"); $brandColor = "#fff"; $linkColor = "#d7ffff"; ?> a v style.php mám: h1 { color: <?php echo $linkColor; ?>; } Teď ještě jestli by mi nějaká dobrá duše poradila, jak upravovat proměnou $brandColor a $linkColor přímo ve formuláři na stránce. Jestli to teda vůbec půjde. Díky |
||
Ulikar Profil * |
#6 · Zasláno: 6. 8. 2011, 13:02:40
ten Content-type dej do style.php
|
||
Str4wberry Profil |
#7 · Zasláno: 6. 8. 2011, 14:16:33
Můžeš ten
style.php volat s parametry.
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='css/style.php?brandColor=fff&linkColor=d7ffff' /> |
||
peta Profil |
#8 · Zasláno: 8. 8. 2011, 13:55:12 · Upravil/a: peta
Jestli by nebylo jednodussi k tvemu css pripojit uzivatelsky css? Nekteri uzivatele by si treba upravili radi i jine veci a pridali treba js do css kodu a jine vymozenosti pro dobro i zlo.
<link rel='stylesheet' type='text/css' href='css/style.css' /> <link rel='stylesheet' type='text/css' href='user/user-style.css' /> |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0