Autor Zpráva
skrepyKOKO
Profil *
ahoj,chtěl bych se zeptat,dělám na poště,a mám jeden problém..
potřebuju udělat že když kliknu na odkaz,tak aby se změnil v db pole přečtené z 0 na 1...
ale to není vše..ty odkazy s hodnotou 0 by měli být označeny pomocí <b> neboli tučné písmo,a až by se změnily na hodnotu 1 tak by se tučné písmo zrušilo...
k tomu 1...když kliknu na odkaz hodnota se změní na 1,napadlo mě že bych na tu stránku dal script který by automaticky jak by se otevřel změnil tu hodnotu...
to si myslím že by šlo..ale jak udělat to s tím tučným písmem?...
Medvídek
skrepyKOKO:
Asi nejlépe ajaxem, zavolat si soubor, který ti v db změní údaj a po úspěšném zmenění ti změní html kód na tučný / netučný
skrepyKOKO
Profil *
hm..nějak to skusím,ted dělám na upozornění nové zprávy..funguje mě to,ale chtěl bych taky udělat,že pokud má všechny zprávy na hodnotě 0 tak se ten (čislo) smaže,nejspíš přes if ale nevím jak bych to do tohohle dal..
<? 
$komu = $_SESSION['jmeno'];
@$result2 = mysql_query("SELECT COUNT(id) AS pocet FROM posta WHERE `komu`='$komu' AND `precteny`='1'"); 
$num_rows = mysql_fetch_assoc($result2); 
?>
 <a href="posta.php">Pošta</a>(<? echo $num_rows['pocet']; ?>)

nevíš jak by se to mohlo udělat?
skrepyKOKO
mno..přemejšlel jsem...a nakonec jsem to udělal takhle..a funguje to:)
<?
if($num_rows['pocet']==0)
{
echo '';
}
else
{
echo '<b>('.$num_rows['pocet'].')</b>';
}
?>
PS: už jsem vyřešil i to s tím tučným písmem..pro zajimavost..udělal jsem to skoro stejně,udělal jsem novou tabulku kde je počáteční hodnota 1 při vytvoření nové pošty...po otevření pošty jsem nastavil set na 0,pak jsem jen dal přes if stejně jako tady nahoře..

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0