Autor Zpráva
Vader
Profil
Ako rozdeliť text v php na 3 časti ?
TEXT: Tento název prosím volte tak, aby vyjadřoval podstatu dotazu. Titulky typu „pomoc!“ jsou k ničemu.

1. Tento název prosím volte tak,
2. aby vyjadřoval podstatu dotazu.
3. Titulky typu „pomoc!“ jsou k ničemu.

max dĺžka jednej časti by mala byť 29 znakov.
1Pupik1989
Profil
Lze to pomocí strlen(), který spočítá znaky a v cyklu to pomocí substr() rozseknout. Zajímalo by mě ale jaký to bude mít smysl? Lze to pomocí strlen(), který spočítá znaky a v cyklu to pomocí substr() rozseknout. Zajímalo by mě ale jaký to bude mít smysl?
Tori
Profil
Vader:
Podle čeho to rozdělujete? Vždy po 29 znacích (str_split / chunk_split) nebo podle interpunkce (preg_split nebo strcspn v cyklu)?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0