Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
skrepyKOKO Profil |
#1 · Zasláno: 25. 8. 2011, 11:06:01
ahoj,zkouším si upravit jeden php script který mění styl přes databázi..funguje to,ale chtěl bych tam něco upravit ale nevím jak
když změním styl,a jdu na další stránku,tak to je v pořádku,styl zůstane,ale když se vrátím na tu stránku kde se mění ten styl,tak to hodí zpátky na default...a to já nechci,já bych chtěl aby se nechal ten styl dokud ho nezměním já... tahle část vlastně updatuje do databáze o změně stylu <?php $volba = $_GET['volba']; $id=$_SESSION['id']; $sql = "SELECT id,styl FROM uzivatele WHERE id='$id'"; $dtz = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); $vysledek = mysql_num_rows($dtz); if ($vysledek == 0) { $sql = "INSERT INTO uzivatele (styl) VALUES ('$volba')"; } else{ $sql = "UPDATE uzivatele SET styl='$volba' WHERE id='$id'"; } $dtz = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); ?> pak tam mám ještě jednu část,ale ta jen čte co je zrovna za styl <? $sql = "SELECT id,styl FROM uzivatele WHERE id='$id'"; $dtz = mysql_query($sql) or die (mysql_error()); $r = mysql_fetch_array($dtz); if (!empty($r['styl'])) { $vypis = "<link href=\"" . $r['styl'] . ".css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" />"; } else { $vypis = "<link href=\"default.css\" rel=\"stylesheet\" type=\"text/css\" />"; } echo $vypis; ?> nevýte jak by se to dalo udělat?zkoušel jsem dát podmínku k tomu GET volba že pokud tam bude default tak se nic nestane,jenže to nefunguje..:d |
||
Str4wberry Profil |
#2 · Zasláno: 25. 8. 2011, 11:57:07
Pokud se vrátíš na stránku pomocí funkce zpět, je obvyklé, že vypadá stejně jako v momentě opuštění. Jestli to považuješ za problém, asi by šlo JavaScriptem kontrolovat styl stránky a případně jej změnit.
|
||
skrepyKOKO Profil |
#3 · Zasláno: 25. 8. 2011, 12:05:46
no,ono to přemaže i v databázi...prostě když změním styl,pujdu třba na novinky,pak pujdu zas do nastavení stylu,tak se ten styl co jsem si označil v databázi smaže,a musím znova na to kliknout..abych nastavil novej styl...nebo novej,prostě ten co se mě líbí
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
skrepyKOKO Profil |
#4 · Zasláno: 28. 8. 2011, 11:20:30
tak jsem to prozatím vyřešil takto..
do odkazu jsem vypsal co je zrovna aktivovanej styl,tím pádem se nemůže dát na hodnotu 0... :) |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0