| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Morlon Profil * |
#1 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:22:28
Mám skript který jsem kdysi zkopíroval z ňákého webu. Když jsem se k němu teď po delší době vrátil, zjistil jsem že mi nešlape:
<? if (!isset($lg)) { // není-li zvolena verze, zvolit automaticky
$lg = explode(",",$HTTP_ACCEPT_LANGUAGE);
$lg = StrToLower(Substr(chop($lg[0]),0,2)); // vybrat první dva znaky preferovaného jazyka
}
if ($lg=="sk") // pokud klient preferuje slovenątinu, kterou nemáte k dispozici, přenastavit jinou vhodnou verzi
$lg="cs";
if (($lg<>"en") && ($lg<>"cs") && ($lg<>"de")) // ověřit, zda není poľadována nedostupná verze
$lg="cs";
require("config$lg.php"); // zavést nastavení specifické pro kaľdou verzi?>Pokuk stránku otevřu v prohlížeči vypíše mi tuto část skriptu: "en") && ($lg<>"cs") && ($lg<>"de")) // ověřit, zda není požadována nedostupná verze $lg="cs"; require("config$lg.php"); // zavést nastavení specifické pro každou verzi?> Poradíte prosím v čem mám chybu? A kdyby se někomu chtělo a dal jsem celý ten skript, tak aby už fungoval tak by to bylo úplně supr. |
||
| Tori Profil |
#2 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:29:09
Morlon:
Skript se neinterpretuje jako PHP, ale jako obyč.text. Zkuste změnit začáteční značku z <? na <?php. |
||
| Morlon Profil * |
#3 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:36:50
no jo ty jo, já su taky slepej...
no nicméně hlásí mi to tohle: PHP Notice: Undefined variable: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in C:\inetpub\wwwroot\index.php on line 32
PHP Stack trace:
PHP 1. {main}() C:\inetpub\wwwroot\index.php:0jak říkám dříve mi to chodilo, je možná že to má společného s konfigurací php |
||
| Morlon Profil * |
#4 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:37:55
*je možné že to má něco společného s kofigurací php?
|
||
| Tori Profil |
#5 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:44:12
Aha, nevšimla jsem si. Má tam být
$_SERVER['HTTP_ACCEPT_LANGUAGE'] |
||
| Morlon Profil * |
#6 · Zasláno: 29. 8. 2011, 10:52:08
už to šlape, díky :)
|
||