Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
janek22 Profil * |
#1 · Zasláno: 5. 9. 2011, 13:22:58
Zdravím, udělal sem si odesílání hromadných e-mailů + zápis do databáze.
Problém mám, když zapisuju obsah e-mailu do databáze.... Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in ... Zpisování mám: mysql_query("INSERT INTO odeslano_emaily VALUES('', '$vytvoreno', '$nick', '$odeslano', '$neodeslano', '$zprava')") or Die(MySQL_Error("Nepodařilo se navázat připojení k databázi.")); když právě za $zprava dosadím třeba ahoj tak se to provede bez problémů... Dále to mám provedené takto $zprava = $_POST["zprava"]; $zprava .= "nějaký text"; $zprava .= "další text"; |
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 5. 9. 2011, 13:29:16
janek22:
chyba bude někde v zapisu sql dotazu. Zkus v dotaze vypsat sloupecky do kterých se má zapisovat.viz níže uvedený příklad $sql=mysql_query("insert into tabulka (sloupec1,sloupec2) values ('$data','$data2')"); |
||
janek22 Profil * |
#3 · Zasláno: 5. 9. 2011, 13:40:07
právě, když to udělám:
mysql_query("insert into odeslano_emaily (datum,autor,odeslano_uziv,neodeslano_uziv,obsah) values ('$vytvoreno','$nick','$odeslano','$neodeslano','$zprava')"); - vůbec se mi to nezapíše do databáze ; E-maily se odešlou když to zapíšu takto: $sql = mysql_query("insert into odeslano_emaily (datum,autor,odeslano_uziv,neodeslano_uziv,obsah) values ('$vytvoreno','$nick','$odeslano','$neodeslano','$zprava')"); - nezapíše se také nic |
||
okolojdouci Profil * |
#4 · Zasláno: 5. 9. 2011, 13:46:09
janek22:
„supplied argument is not a valid MySQL-Link resource“ Máš někde nad tím definováno připojení k databázi? |
||
janek22 Profil * |
#5 · Zasláno: 5. 9. 2011, 13:50:43
tak už mi to funguje, přidal sem těsně před zápisem znovu
$zprava = $_POST["zprava"]; |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0