Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Musilda Profil |
#1 · Zasláno: 12. 9. 2011, 08:42:19
Poraďte mi prosím třídu, nebo způsob pro parsování objemného xml souboru - 145 mega. simpleXML se moc nechytá
|
||
her-ur Profil * |
#2 · Zasláno: 12. 9. 2011, 12:57:21
|
||
Musilda Profil |
#3 · Zasláno: 13. 9. 2011, 14:14:44
her-ur:
"Příště hledej"mi nic neříká, to má být nějaká speciální funkce? Pokud mi chceš poradit, tak to udělej normálně a nemasíruj si ego tím, že víš něco co já ne. |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 13. 9. 2011, 15:03:56
Musilda:
„"Příště hledej"mi nic neříká“ No tím bych se nechlubil. Ke slušnému chování na diskusích jako tato patří zkusit před položením dotazu sám najít řešení problému pomocí vyhledávače. Jestli odkaz od her-ur vyřešil problém, je na místě poděkovat, jestli ne, napište kde je problém nebo čemu nerozumíte. |
||
her-ur Profil * |
#5 · Zasláno: 13. 9. 2011, 16:51:33
Musilda:
Dal jsem odkaz na třidu, která načítá XML soubor pomocí XmlReaderu, který narozdíl od SimpleXML čte soubor iterativně (SimpleXML používá na pozadí DOM a natahuje celý soubor do paměti). Toto ses mohl dočíst ve výše zmíněném odkazu. Funguje to spolehlivě, sám to používám. Myslím, že moje rada byla vhodná, protože vystihuje vše nač ses ptal. Pokud Ti toto není vůbec jasné, tak doporučuji začít studovat od základů. Pokud máš problém a nejde Ti to rozjet, tak očekávám konkrétní věc, která Ti nejde. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0