Autor Zpráva
Adrifinel
Profil
  <?

  include "php/spojeni.php";
	$spojeni1 = $connect;
   MySQL_Select_DB("$db");
  $typ = MySQL_Query("SELECT * FROM users WHERE jmeno LIKE '$jmeno'");
$zaznam = MySQL_Fetch_Array($typ);
$typ2=  $zaznam["typ"];
$ikonka = $zaznam["ikonka"];

if ($jmeno!= ""):

	$query_ikonka = MySQL_Query("SELECT typ FROM ikonky WHERE nazev LIKE '$ikonka' LIMIT 1");
	$data_ikonka = MySQL_Fetch_Array($query_ikonka);

	$iko_typ = $data_ikonka["typ"];
	echo "<div class='img'><div id='obr'><a href=changeicon.php target='_blank'>";
		if($iko_typ != "") {
			echo "<img src='./ikonky/".$iko_typ."/".$ikonka.".png'>";
		}
		else {
			echo "<img src='./ikonky/".$ikonka.".png'>";
		}
		echo "</a></div></div>";
		
endif;

  ?>          



Ikonka se ukazuje v pořádku, ale jaksi mimo tabulku, potřebovala bych se ukazovala v "tabulce"
To obstaravá :

echo"<td align=center valign=middle class=prispevek><font size=2 face=Verdana>".$zaznam1["text"]."".$zaznam1["text2"]."</font></td><td valign=middle align=right class=ikonka>
         <img src=".$zaznam1["icon"].">
        </td>
       </tr>
        ";  }


No a nějak netuším jak ty dva kódy propojit...
Str4wberry
Profil
Stačí místo vypisování kódu (příkazem echo) ikonky si tento kód uložit do proměnné a následně vypsat v tabulce.
motik
Profil
Adrifinel:
Ikonka se ukazuje v pořádku, ale jaksi mimo tabulku, potřebovala bych se ukazovala v "tabulce"
pokud to chceš v tabulce, tak tabulka vypadá takto:
<table>
  <tr>
    <td>horní levá buňka</td>
    <td>horní pravá</td>
  </tr>
  
  <tr>
    <td>dolní levá</td>
    <td>dolní pravá</td>
  </tr>
</table>
Adrifinel
Profil
motik:
No sice díky, ale já jsem nemyslela tabulku jako takovou, ale tu tabulku, co mám v kódě.


Str4wberry:
Mohl bys to trochu více rozvést, co tím myslíš...
Tlapka
Profil
Adrifinel:
echo "<div class='img'><div id='obr'><a href=changeicon.php target='_blank'>";
if($iko_typ != "") {
echo "<img src='./ikonky/".$iko_typ."/".$ikonka.".png'>";
}
else {
echo "<img src='./ikonky/".$ikonka.".png'>";
}
echo "</a></div></div>";

bych nahradila takhle:
$kodikonky = "<div class='img'><div id='obr'><a href=changeicon.php target='_blank'>";
if($iko_typ != "") {
$kodikonky .= "<img src='./ikonky/".$iko_typ."/".$ikonka.".png'>";
}
else {
$kodikonky .= "<img src='./ikonky/".$ikonka.".png'>";
}
$kodikonky .= "</a></div></div>";

<img src=".$zaznam1["icon"].">

místo tohoto dát:

".$kodikonky."

Je to psané narychlo, tak nevím jestli to bude fungovat ale asi tak nějak to tu bylo myšleno...
Adrifinel
Profil
Tak to jde jenom
IE: Ukazuje nad ikonkou chybějící obrázek s cestou: http://digitalnimonstra.cz/%3Cdiv
Stejně tak i chrome.
No snaží se tam vecpat to div a </a> z kodu.
Dále to dělá tohle:
Ukazuje to jednoho uživatele (třeba vás, co tam budete) u všech, namísto, aby ukázal pro každého ikonku zvlášt, tedy jeho vlastní.

<img src=".$kodikonky."
<img src=".$zaznam1["icon"].">

Viděla bych to na nejlépe ty dvě proměné spojit.
Pač znaznam1 uklada do db
a kodikonky zase ukazuje spravně ikonku...
okolojdouci
Profil *
Adrifinel:
IE: Ukazuje nad ikonkou chybějící obrázek s cestou

Je vhodné si vždycky ujasnit, jestli máš chybu v php nebo ve vygenerovaném html. Tohle vlákno je jeden velký chaos.

Co si přesně slibuješ od tohoto? (nápověda: jaký bude rozdíl mezi tím, jestli $iko_typ bude prázdné nebo ne)
if($iko_typ != "") {
    echo "<img src='./ikonky/".$iko_typ."/".$ikonka.".png'>";
}
else {
    echo "<img src='./ikonky/".$ikonka.".png'>";
}


MySQL_Select_DB("$db");
Proč dáváš proměnnou mezi uvozovky?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0