Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
SkritekP Profil * |
#1 · Zasláno: 15. 9. 2011, 09:38:30
Potřebuji z php spustit skript powershellu a předat mu pár proměných.Bohužel jsem se nedostal ani k tomu aby jsem skript spustil....vlastně jsem se nedostal ani k tomu abych spustil powershell z php skriptu.
Powershell skript se jmenuje pokus.ps1 a je umístěn na c: .Pokud do spustit napisu proste jen powershell normalne se spusti,pokud se ho pokusim zavolat z php(i s uplnou cestou)tak ho ani neotevre. PHP nenahlasi zadnou chybu nic v prohlizeci dole se jen vypise hotovo. Mam normalne povoleno spoustet nepodepsane powershell skipty ale stale nic. Dole je nejaky vypis co vse sem zkousel.....pokud me muze nekdo popostrcit nakopnout atd budu rad. //exec("c:/pokus.ps1"); // exec("\C:\WINDOWS\system32\WindowsPowerShell\v1.0\powershell.exe") // shell_exec('powershell.exe -command C:\pokus.ps1') //exec ("powershell.exe c:pokus1.ps1"); |
||
CZechBoY Profil |
#2 · Zasláno: 15. 9. 2011, 09:45:25
máš v php.ini povolenou tu funkci?
|
||
SkritekP Profil * |
#3 · Zasláno: 15. 9. 2011, 10:00:21
CZechBoY:
No tak to si mne dostal.....samozrejme ze ne.Nevedel by si k tomu něco bližšího? Nejlépe polopatický návod.Já v tom PHP až tak zběhlej nejsem.Pokud máš čas a náladu napiš mi sem pls nějaký návod na to ini.A pokud mi chceš ušetřit tunu googlení tak připoj ten konkrétní příkaz k otevření skriptu popř jak otevřít skript a přdat proměnou z PHP. Jak řikám pokud si na mne uděláš čas budu fakt vděčný. |
||
Krakatoa Profil |
#4 · Zasláno: 15. 9. 2011, 10:27:02
Mně funguje toto:
<?php $WshShell = new COM("WScript.Shell"); $oExec = $WshShell->Run("powershell.exe c:\\cmd.cmd", 5, false); ?> |
||
CZechBoY Profil |
#5 · Zasláno: 15. 9. 2011, 10:50:54
zkus tam ještě hodit uvozovky pro všechny argumenty
exec('powershell.exe -c C:\pokus\ps1'); shell_exec('powershell.exe -c "C:\pokus\ps1" '); |
||
SkritekP Profil * |
#6 · Zasláno: 15. 9. 2011, 11:16:44
Krakatoa:
Bohuzel nic to nedela.Zeptam se ty si neco menil v php.ini nebo se vse rozjelo automaticky. |
||
SkritekP Profil * |
#7 · Zasláno: 15. 9. 2011, 11:18:36
CZechBoY:
Jo to uz neco dela,respektive kousne mi apache.Pan google na to rika toto http://www.phpfreaks.com/forums/index.php?topic=307798.0 |
||
Krakatoa Profil |
#8 · Zasláno: 15. 9. 2011, 12:05:02
SkritekP:
Používám Vertrigo a co se týče tohoto tak jsem myslím nic neměnil. Mám vyplé UAC, nemůže být v tom problém? |
||
SkritekP Profil * |
#9 · Zasláno: 15. 9. 2011, 13:23:29
Krakatoa:
To ne ...jedu na Win XP s admin pravama. |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0