| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Camo Profil |
#1 · Zasláno: 19. 9. 2011, 14:30:25 · Upravil/a: Camo
Zdravím!
Mám problém s funkciou base64_decode/encode Mám takúto premennú, ktorú zakódujem cez base64_encode a prenesiem cez header("location:...) na zobrazenie do iného scriptu: $form='<form name="superAdminLogin" action="superAdmin.php" method="post">
<input type="text" name="meno" size="15">:meno
<br><br>
<input type="text" name="heslo" size="15">:heslo
<input type="hidden" name="superAdminLogin" value="superAdminLogin">
<input type="submit" value="submit">
</form>
';
$form=base64_encode($form);
header('location:niekam/zobraz.php?f='.$form);No ale keď to v tom scripte decodujem tak mám z toho toto: kód: <form name="superAdminLogin" action="superAdmin.php" method="post"> <input type="text" name="meno" size="15"�Y[��B�BBBO���'#�Р����Ɩ�WBG�S�'FW�B"��S�&�W6��"6��S�#R#㦆W6��Р����Ɩ�WBG�S�&��FFV�"��S�'7WW$F֖���v��"f�VS�'7WW$F֖���v�� 4($$$$���Ё�����Չ��Ј�م�Ք��Չ��Ј </form> Neviete v čom môže byť problém? Vďaka za pomoc! |
||
| DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 19. 9. 2011, 17:16:59
Když pominu, že přenos formulářů tímto způsobem je úplná šílenost, nemůžeš jenom tak mrsknout base64 do query. Budou vadit řídicí znaky, jako plus nebo rovná se.
Viz rawurlencode. |
||
| Camo Profil |
#3 · Zasláno: 19. 9. 2011, 17:27:01 · Upravil/a: Camo
No áno, už som to zistil. A pridal som rawurlencode(). Zatiaľ to funguje.
Chcel som proste využiť už napísaný kód a zobraziť ten form cez funkciu ktorá vypisuje hlášky pri spracovávaní formulárov. Mne to prišlo ako dobrý nápad. Myslíte že nie? PS: A ako mám správne presmerovávať a vypisovať tie hlášky? Používam fciu header("location:...) a to by som zrejme mal tú adresu previesť aj cez rawurlencode. Doteraz som to mal len na base64 a fungovalo to. Asi zázrakom... |
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0