Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
desup Profil |
#1 · Zasláno: 25. 9. 2011, 17:43:54 · Upravil/a: desup
Dobrý den, mám skript:
$sql = mysql_query("SELECT * FROM uzivatele WHERE email='$email' AND heslo='$pass' AND email_activated='1'"); $login_check = mysql_num_rows($sql); if($login_check > 0){ while($row = mysql_fetch_array($sql)){ $id = $row["id"]; $_SESSION['id'] = $id; echo $_SESSION['id']; $_SESSION['idx'] = base64_encode("g4p3h9xfn8sq03hs2234$id"); $username = $row["username"]; $_SESSION['username'] = $username; $useremail = $row["email"]; $_SESSION['useremail'] = $useremail; $userpass = $row["password"]; $_SESSION['userpass'] = $userpass; } Měl by uložit do session data z databáze, ale jediné co vypíše na další stránce je $_SESSION['idx'] který ale nemá z databází nic společného, přitom připojení, i udaje v datábázi jsou správné Vidíte nějakou chybku? |
||
Michal Benda Profil |
#2 · Zasláno: 25. 9. 2011, 17:57:26
Zkus před prvním použitím $_SESSION použít funkci session_start().
|
||
desup Profil |
#3 · Zasláno: 25. 9. 2011, 18:01:02
to mam už na začátku kódu, ale nechtěl jsem ho sem dávat celý, je docela dlouhý..
Ještě nějaký nápad? |
||
Davex Profil |
#4 · Zasláno: 25. 9. 2011, 18:16:59
Vidím potencionální problém, který se může projevit mimo tento kód při zapnutém register_globals, protože používáš stejná jména proměnných jako indexu
$_SESSION .
|
||
desup Profil |
#5 · Zasláno: 25. 9. 2011, 18:22:54
Našel jsem, proč to nefungovalo, ale vůbec to necápu, změnil jsem výše include na include_once("connect_to_mysql.php") a zacalo to jet...
|
||
Časová prodleva: 14 let
|
0