Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
naKokos Profil |
#1 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:35:22 · Upravil/a: naKokos
Dobrý den, vím jak dělá normární text barevně ale nevím jak udělat z tohodle barevné písmo:
if($displayarray['tribe'] == 1) { echo "Text"; } Prosím poraďte, předem díky moc |
||
Sir Tom Profil |
#2 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:37:20 · Upravil/a: Sir Tom
naKokos:
Také dobrý den, jestli to dobře chápu, tak co třeba: echo "<span style='color: red'>TEXT</span>"; |
||
Someone Profil |
#3 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:37:32 · Upravil/a: Someone
echo "<span style'color='red'>Text</span>"; ? edit: Zapoměl jsem na style :) |
||
Someone Profil |
#4 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:41:12 · Upravil/a: Someone
Sir Tom:
echo "<span style="color: red">TEXT</span>"; Tady musejí být ' ' |
||
naKokos Profil |
#5 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:45:42
Nejde když to tak udělám tak mi to napíše chybu:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/web/virtuals/11115/virtual/www/s1/Templates/Profile/overview.tpl on line 69 |
||
okolojdouci Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:46:44
Someone:
Mohl bys naznačit, čeho se snažíš dosáhnout? Správnou syntaxi napsal Sir Tom v #2, všechny tvoje návrhy jsou špatně. |
||
naKokos Profil |
#7 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:48:13
Máte pravdu správně to napsal Sir Tom
Už mi to jde, díky mockrát |
||
Someone Profil |
#8 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:49:51
okolojdouci:
Snažím se naznačit to, že SirTom měl v původním příspěvku echo "<span style="color: red">TEXT</span>"; Proto jsem ho opravil, ale pak to změnil takže je to celkem jedno. |
||
Chamurappi Profil |
Reaguji na okolojdouciho:
Tipnul bych si, že původně byla ve #2 chyba, #3 byl odeslán nezávisle na #2 s jinou chybou, #4 upozorňoval na chybu, #5 byla duplicita, #6 byla reakce na chybu ve #2. Edit: #8 je reakce na opravu #2, #9 vyjasnění toho, o čem píšu, a příspěvek #10 je už zbytečný :-) Moderátor Joker: Poznámka, aby toho nebylo málo, tak jsem ještě navíc vyhodil #5, takže teď #5 neexistuje a všechny následující jsou o 1 posunuté :-)
|
||
Someone Profil |
#10 · Zasláno: 3. 10. 2011, 16:52:35
Chamurappi:
Přesně tak :), má chyba byla echo "<span 'color: red'>"TEXT</span>; poté jsem se opravil na echo "<span style='color: red'></span>"; |
||
naKokos Profil |
#11 · Zasláno: 3. 10. 2011, 17:04:46 · Upravil/a: naKokos
Pak další otázka.
Jak z tohoto: <th>Národ</th> <td><?php if($displayarray['tribe'] == 1) { echo "<span style='color: OrangeRed'>Říman</span>"; } else if($displayarray['tribe'] == 2) { echo "<span style='color: Fuchsia'>Germán</span>"; } else if($displayarray['tribe'] == 3) { echo "<span style='color: Olive'>Gal</span>"; } else if($displayarray['tribe'] == 4) { echo "<span style='color: Turquoise'>Příroda</span>"; }else if($displayarray['tribe'] == 5) { echo "<span style='color: DodgerBlue'>Nataři</span>"; } ?></td> </tr> Udělám toto: echo"<a href=\"spieler.php?uid=".$ranking[$i]['userid']."\">".$ranking[$i]['username']."</a>"; Takže respektivě chci převést to první na to druhé... aby se jednotlivé části ve statistikách ukazovali barevně |
||
Sir Tom Profil |
#12 · Zasláno: 3. 10. 2011, 20:54:13 · Upravil/a: Sir Tom
Someone:
„Snažím se naznačit to, že SirTom měl v původním příspěvku“ Ano, to je pravda, ale dříve než jsem si přečetl tvoji námitku, okamžitě jsem svůj příspěvek opravil. (Jsme všichni rychlejší než PC, a proto vznikají nejasnosti.) |
||
Someone Profil |
#13 · Zasláno: 3. 10. 2011, 20:56:49
Sir Tom:
Jj, také mi to došlo :D já jsem #3 psal chvíli po tom (v průběhu toho) co jsi svůj příspěvek opravil takže jsem si toho editu nevšiml. |
||
TomasJ Profil |
#14 · Zasláno: 3. 10. 2011, 21:40:26 · Upravil/a: TomasJ
naKokos:
Pokud jsem to správně pochopil tak: echo"<a href='spieler.php?uid=".$ranking[$i]['userid']."'><span style='color: red'>".$ranking[$i]['username']."</span></a>"; |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0