Autor Zpráva
naKokos
Profil
Dobrý den, vím jak dělá normární text barevně ale nevím jak udělat z tohodle barevné písmo:
              if($displayarray['tribe'] == 1) {
                echo "Text";
                }


Prosím poraďte, předem díky moc
Sir Tom
Profil
naKokos:
Také dobrý den,
jestli to dobře chápu, tak co třeba:

echo "<span style='color: red'>TEXT</span>";
Someone
Profil
echo "<span style'color='red'>Text</span>";

?
edit: Zapoměl jsem na style :)
Someone
Profil
Sir Tom:
echo "<span style="color: red">TEXT</span>";

Tady musejí být
' '
naKokos
Profil
Nejde když to tak udělám tak mi to napíše chybu:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting ',' or ';' in /data/web/virtuals/11115/virtual/www/s1/Templates/Profile/overview.tpl on line 69
okolojdouci
Profil *
Someone:

Mohl bys naznačit, čeho se snažíš dosáhnout? Správnou syntaxi napsal Sir Tom v #2, všechny tvoje návrhy jsou špatně.
naKokos
Profil
Máte pravdu správně to napsal Sir Tom
Už mi to jde, díky mockrát
Someone
Profil
okolojdouci:
Snažím se naznačit to, že SirTom měl v původním příspěvku
echo "<span style="color: red">TEXT</span>";

Proto jsem ho opravil, ale pak to změnil takže je to celkem jedno.
Chamurappi
Profil
Reaguji na okolojdouciho:
Tipnul bych si, že původně byla ve #2 chyba, #3 byl odeslán nezávisle na #2 s jinou chybou, #4 upozorňoval na chybu, #5 byla duplicita, #6 byla reakce na chybu ve #2.
Edit: #8 je reakce na opravu #2, #9 vyjasnění toho, o čem píšu, a příspěvek #10 je už zbytečný :-)
Moderátor Joker: Poznámka, aby toho nebylo málo, tak jsem ještě navíc vyhodil #5, takže teď #5 neexistuje a všechny následující jsou o 1 posunuté :-)
Someone
Profil
Chamurappi:
Přesně tak :), má chyba byla
echo "<span 'color: red'>"TEXT</span>;

poté jsem se opravil na
echo "<span style='color: red'></span>";
naKokos
Profil
Pak další otázka.
Jak z tohoto:
                <th>Národ</th>
                <td><?php 
                if($displayarray['tribe'] == 1) {
                echo "<span style='color: OrangeRed'>Říman</span>";
                }
                else if($displayarray['tribe'] == 2) {
                echo "<span style='color: Fuchsia'>Germán</span>";
                }
                else if($displayarray['tribe'] == 3) {
                echo "<span style='color: Olive'>Gal</span>";
                }
				        else if($displayarray['tribe'] == 4) {
                echo "<span style='color: Turquoise'>Příroda</span>";
                
                }else if($displayarray['tribe'] == 5) {
                echo "<span style='color: DodgerBlue'>Nataři</span>";
                }				?></td>
            </tr>


Udělám toto:
echo"<a href=\"spieler.php?uid=".$ranking[$i]['userid']."\">".$ranking[$i]['username']."</a>";


Takže respektivě chci převést to první na to druhé... aby se jednotlivé části ve statistikách ukazovali barevně
Sir Tom
Profil
Someone:
Snažím se naznačit to, že SirTom měl v původním příspěvku
Ano, to je pravda, ale dříve než jsem si přečetl tvoji námitku, okamžitě jsem svůj příspěvek opravil. (Jsme všichni rychlejší než PC, a proto vznikají nejasnosti.)
Someone
Profil
Sir Tom:
Jj, také mi to došlo :D já jsem #3 psal chvíli po tom (v průběhu toho) co jsi svůj příspěvek opravil takže jsem si toho editu nevšiml.
TomasJ
Profil
naKokos:
Pokud jsem to správně pochopil tak:
echo"<a href='spieler.php?uid=".$ranking[$i]['userid']."'><span style='color: red'>".$ranking[$i]['username']."</span></a>";

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0