Autor Zpráva
Vader
Profil
Mám takýto kód v htaccess:
...
RewriteRule  ^info/data/(.*)/-(.*)$ index.php?nazov=$1&page=$2 [B,L,QSA]
RewriteRule  ^info/data/(.*)$ index.php?nazov=$1 [B,L,QSA]


Ale vzniknú hneď dva problémy:
1. Ak do url zadám addr.cz/info/data/Názov programu. // [Tak koncová bodka v $_GET['nazov'] vôbec neexistuje.] V GET by malo byť: Názov programu.
2. Ak do url zadám addr.cz/info/data/Rozdelovac/Slash // [Tak znak / ukončí sekciu stránky a načíta inú...] V GET by malo byť: Rozdelovac/Slash
Davex
Profil
ad 1) Jak lze vyčíst z RewriteLogu, tak se do Rewrite modulu předává URL bez teček na konci. Zpracuj si celou cestu až v PHP z proměnné $_SERVER['REQUEST_URI'].

ad 2)
V GET by malo byť: Rozdelovac/Slash
A ty máš v $_GET['nazov'] něco jiného?
Vader
Profil
Ďakujem moc si mi pomohol, problémy sú vyriešené.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0