Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
OnO97 Profil |
Ahoj,jak vytvořím něco takovéto?
Příde navštěvník tomu linku se přičte bod á někam muto napíše jeho webovou adresu pro přičítání. Jako toje tady > ZDE < Moderátor Majkl578: Titulek „[POMOC]Klikačka a přičítání“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší, ideálně bez přebytečného výkřiku. Moderátor Majkl578: Zároveň jsem odstranil nežádoucí referal odkaz.
|
||
Majkl578 Profil |
#2 · Zasláno: 19. 11. 2011, 16:44:54
Tyhle systémy bývají z principu poměrně jednoduché. Tenhle je nejspíš postavený na systému, kde IP adresa = návštěvník.
Zpravidla dostaneš odkaz a ten posíláš dalším lidem, ti dostanou svůj klíč (podle své IP adresy). Zároveň se při každém zobrazení z URL určí ten, kdo odkaz odeslal a jemu se přičte bod. (Volitelně se může přičíst i každému jemu nadřazenému.) Takový systém by neměl být problém udělat ani pro mírně pokročilého v PHP se základní znalostí práce s databází. Zbytek už je jen zjištění IP, vytvoření hashe (pro přeposílání odkazů). |
||
OnO97 Profil |
Nhmm,ďekuji ale já bych chtěl kód.
|
||
johnl Profil |
#4 · Zasláno: 19. 11. 2011, 17:43:43
OnO97:
Pro takovéto případy je tu sekce „Práce a zakázky“.. |
||
Časová prodleva: 5 dní
|
|||
Héjá Profil * |
#5 · Zasláno: 24. 11. 2011, 17:39:51
Je to všechno o podmínkách,a databázi...
Uvedu takovej amaterskej příklad: do db si uděláš tabulku,kde budou IP,počet kliknutí a ID a pak už to je jednoduchý... vlastně na začátku vložíš do db řádek s IP,a přiřadíš ID(počet kliknutí bude 0) pak dáš podmínku jestli se IP v db schoduje s IP počítače, v tý podmínce pak budeš mít další podmínku kde budeš mít vlastně počet kliknutí je menší než 5 if($poc_klik>5) a sem dáš obrázek a ukončíš podmínku a takhle pokračuješ dál a dál.. takže ve výsledku to bude vypadat takhle.. //Připojení k DB //vložení do db informace o novém uživateli...(zapíše se IP i ID) if($mojeip=$ip_v_db) if($poc_klik>5) obrázek konec proměnné 2x nastavování ID v db dáš automatický,a nebo to nastavíš časem,kde pak vlastně vypíšeš jeho odkaz www.něco.cz/index.php?id=$id /// tohle je jen jakoby teorie, takže mě nebuzerujte že to mám špatně, vysvětluji jen princip jak by to asi tak mělo fungovat..:) |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0