Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Šéva Profil * |
#1 · Zasláno: 27. 11. 2011, 14:29:25
Zdravím Vás,
mám dotaz ohledně posílání mailu přes PHPMailer. Generuji z DB data pomocí cyklů a ta pak vypisuji na stránky. Přesně to samé bych chtěl udělat i při posílání mailu. Data obsah mailu vygeneruji z DB a pak to celé odešlu. Problém nastává v tu chvíli, když jsem to dělal přes cykly...došel sjem k závěru, že vše musí být pouze pod jednou proměnnou, že to není jako u adres, že jich tam může být více,tudíž mi to odešle pouze poslední záznam z DB... máte nějakou radu,jak se dá tohle řešit? Předem děkuji |
||
Tori Profil |
#2 · Zasláno: 27. 11. 2011, 16:15:12
Takže text e-mailu přiřazujete uvnitř cyklu? Potom by pomohlo postupně si ho ukládat do proměnné a až za cyklem ho předat PHPMaileru.
|
||
Šéva Profil * |
#3 · Zasláno: 27. 11. 2011, 16:55:04
měl jsem něco takového,ale to nechodilo
$dotaz = "SELECT * FROM polevky"; $vysledek = mysql_query($dotaz); echo "<center><h1>Polévky</h1></center>"; while ($zaznam=mysql_fetch_array($vysledek)) { if ($zaznam[nazev]!="") { $mail ->Body " <table align='center' width='600'> <tr> <td width='100'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[gramaz] l</span></td><td width='400'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[nazev]</span></td><td width='100'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[cena] Kč</span></td><br /> </tr> <tr> <td></td><td width='400'><i>$zaznam[suroviny]</i></td> </tr> </table> <hr /> "; } } takoveto cykly mám 4 a potrebuju jejich vysledek nejak nacpat pod tu jednu promennou, abych ji mohl nasledne odeslat... takze udelatneco jako $dotaz = "SELECT * FROM polevky"; $vysledek = mysql_query($dotaz); echo "<center><h1>Polévky</h1></center>"; $a="0"; while ($zaznam=mysql_fetch_array($vysledek)) { if ($zaznam[nazev]!="") { $a" <table align='center' width='600'> <tr> <td width='100'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[gramaz] l</span></td><td width='400'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[nazev]</span></td><td width='100'><span style='font-weight:bold; font-size:20px'>$zaznam[cena] Kč</span></td><br /> </tr> <tr> <td></td><td width='400'><i>$zaznam[suroviny]</i></td> </tr> </table> <hr /> "; $a++; } } Děkuji |
||
Tori Profil |
#4 · Zasláno: 27. 11. 2011, 17:04:14
$mail->Body .= " .... "; |
||
Šéva Profil * |
#5 · Zasláno: 27. 11. 2011, 19:12:00
toho s tou tabulkou jsem si taky všiml,ale stejně mi to moc neřeší ten problém,který mám,nebo to je to
$mail->Body .="...."; ? jestli jo,tak moc nechápu funkci té tečky |
||
Tori Profil |
#6 · Zasláno: 27. 11. 2011, 19:23:21
|
||
Šéva Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 11. 2011, 20:54:27
věděl jsem,jak funguje při spojování řetezců,ale že to funguje i takhle jsem nevěděl...díky moc,to by už mohlo vyřešit můj problém
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0