Autor Zpráva
Tečko
Profil *
Dobrý večer, robím formulár v HTML a používam dosť php kódu...

formulár vyzerá zhruba nasledovne:

HTML.. užívateľ zadáva vstupné hodnoty
1. SUBMIT
PHP.. prebiehajú funkcie,výpočty
HTML.. užívateľ zadáva znova ďalšie hodnoty + vypisujú sa nejaké hodnoty
2. SUBMIT
PHP.. prebiehajú znova funkcie a výpočty
HTML..vypisujú sa výpočty, hodnoty
3. SUBMIT.
.
.
takto sa to opakuje až kým užívateľ nepríde do konca..
môj problém znie nasledovne:
po druhom odoslaní sa vymaže výpis, ktorý vznikol po prvom odoslaní.. takto to ide dokola, že vyýpis sa stále iba zamieňa..
potrebujem aby výpisi pribúdali pod seba a nemazali sa

takisto je to aj s funkciami.. akonáhle kliknem odoslať, všetky ako keby sa nulovali a v ďalších výpisoch sa nedá s nimi pracovať, riešenie by som videl v tom, že ich znova a znova kopírovať, je to však dosť zbytočné..

máte nejaké rozumné riešenie?
lamka
Profil *
Nemáš namy inputov s rovnakými názvami?
Someone
Profil
Já to řeším pomocí input hidden.
Staré hodnoty vložím do skrytého inputu a ten posílám dál.
Tečko
Profil *
lamka:
mám ich odlišné

Someone:
to by možno vyriešilo vypis toho html, len potrebujem aby mi "nezanikali" aj php funkcie
Someone
Profil
Nevím přesně jak to myslíš, tak radši uvedu příklad.
<form method="POST">
<input type="text" name="text" />
<input type="submit" name="odeslat" value="Odeslat" />
</form>
<?php
if (isset($_POST['odeslat'])) {
echo "
<form method='POST'>
<input type='text' name='text2' />
<input type='submit' name='odeslat2' value='Odeslat' />
<input type='hidden' name='text1' value='".$_POST['text']."' />
</form>
";
}
if (isset($_POST['odeslat2'])) {
echo "První text=".$_POST['text1'];
echo "Druhý text=".$_POST['text2'];
}
?>
Tori
Profil
Nechcete to ukládat do session? By bylo asi jednodušší, než si přehazovat data z $_POST do inputů a zpět (a starosti navíc s (od)escapováním).
Tečko
Profil *
Tak predsa len som sa rozhodol ukladať premenné do SESSION.. narazil som však na 1 problém:

mám funkciu XXX, ktorá vracia hodnotu $YYY.. tú hodnotu(premennu $YYY), si chcem uložiť do session, avšak vôbec mi ju tam nepriraďuje.. neviete kde je problém?
robím to v tvare:
$_SESSION["hodnota"]=$YYY;



kontrolu robím cez: var_dump($_SESSION["hodnota"]);

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0