| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Alda Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 12. 2011, 22:09:13
Ahoj, mám html kód
<form action="" method="POST"> <input type="hidden" name="upravit" value="1" /> <input type="submit" value="Upravit"/> <input type="hidden" name="upravit" value="2" /> <input type="submit" value="Upravit"/> <input type="hidden" name="upravit" value="3" /> <input type="submit" value="Upravit"/> <input type="hidden" name="upravit" value="4" /> <input type="submit" value="Upravit"/> </form> a php kód var_dump($_POST['upravit']); //string(1) "4" Ať kliknu na jakékoliv tlačítko, na výstupu mám vždy hodnotu 4 Neporadí prosím někdo co mám špatně? Děkuji za ochotu. |
||
| pcmanik Profil |
#2 · Zasláno: 28. 12. 2011, 22:38:17
Alda:
Ked sa volaju vsetky tie hiddeny rovnako, tak hodnota bude vzdy toho posledneho. Riesenie? Kazdy ten input hidden + submit daj to jedneho form. Takto: <form action="" method="POST"> <input type="hidden" name="upravit" value="1" /> <input type="submit" value="Upravit"/> </form> <form action="" method="POST"> <input type="hidden" name="upravit" value="2" /> <input type="submit" value="Upravit"/> </form> |
||
| Alda Profil * |
#3 · Zasláno: 28. 12. 2011, 22:40:32
pcmanik:
Tak jsem to měl dříve, ale je to spousta kódu navíc, nějaké lepší řešení není? Děkuji |
||
| Taps Profil |
#4 · Zasláno: 28. 12. 2011, 22:43:50 · Upravil/a: Taps
Alda:
tak si stejné části kodu hod do cyklu. <?
for($i=0;$i<=3;$i++){
echo'<form action="" method="POST">
<input type="hidden" name="upravit" value="'.$i.'" />
<input type="submit" value="Upravit"/>
</form>';
}
?> |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||