Autor Zpráva
jan99
Profil *
Ahoj, dá se nejak uplne "vypnout" cachovani stranky??

Pokud pouziju na strance hlavicky:
<?php
header("Cache-Control: private, max-age=0");
header("Expires: -1");
?>
{obsah}

Tak i pres to prohlizec obsah te stranky cachuje!

Ve firefoxu je obsah ulozen v "about:cache?device=disk"

Uz jsem zkousel pouzit ruzne hlavicky a vzdycky byl bud obsah v cache pameti prohlizece (?device=memory) nebo primo na disku (?device=disk)

diky
Davex
Profil
Kešování se vypíná HTTP hlavičkou níže, ale nikdy jsem nezkoumal, zda se dočasně někam uloží.

header("Cache-Control: no-cache");
jan99
Profil *
Davex:

Cache-Control: no-cache Nefunguje.. porad se obsah zobrazuje v cache firefoxu v sekci "Disk cache device"

ale diky
Fisak
Profil
jan99:
zkus nejdříve ty cache vymazat a pak znova načti stránku .. u firefoxu stačí zmáčknout ctrl+shift+delete a tam si to vymaž :-)


zkus ještě <META HTTP-EQUIV="CACHE-CONTROL" CONTENT="NO-CACHE">


a ještě taky může být fce no-store a ta ti vypne archivování cachů tak zkus popř. ještě to

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: