Autor Zpráva
juho123
Profil *
Ahojte,

da sa v PHP pustit v php programe nejaky iny php subor, s tym ze sa v tom programe nevykona (nevypise outputy a tak), ale proste sa vykona iba na pozadi.

Dakujem velmi pekne.
Radek9
Profil
juho123:
Pomocí bufferingu, například takto:
ob_start();
//kód
ob_end_clean();
Ugo
Profil
primo v php můžeš poslat další headry a tak načíst stránku mimo, případně se mlžeš dotázat absolutní cestou třeba přes file_get_contents, dál je tu CURL knihovna a samozřejmě ob_start() a následovně include()
BuGeR
Profil
Zkus AJAX.
Ještě mě napadlo ten jiný php soubor spustit přes html tag <img> (např. <img src="dalsi_soubor.php" style="display:none;" />)
Radek9
Profil
BuGeR:
Proč to cpát přec JS, když to jde čistě v PHP?
juho123
Profil *
Radek9:
ob_start();
ob_start('module/stranka.php') alebo ako to myslite?

Dakujem.
Radek9
Profil
juho123:
Ne, místo //kód si dej třeba include:
ob_start();
include "stranka.php";
ob_end_clean();
SeparateSK
Profil
ahoj len taky napad ale jednoduchy :)
<iframe src="subor.php" style="position:absolute;top:-9999px;left:-9999px"></iframe>
ale splni tvoje ucely
BuGeR
Profil
SeparateSK:
position:absolute;top:-9999px;left:-9999px, je pěkná prasárna.
SeparateSK
Profil
vobec :) skryje to pred zvedavym uzivatelom, takze si to nikto nevsimne, ze je tam tajne skryty nejaky script na pozadi

ked tak : style="width:0px;height:0px;border:0px solid rgba(0,0,0,0)"
BuGeR
Profil
SeparateSK:
Ale ano :) Vím jak to myslíš. Stačilo by použit jen jednu vlastnost: display:none;
SeparateSK
Profil
Toto zas nefunguje na IE
BuGeR
Profil
SeparateSK:
Proč by to nefungovalo v IE?
http://www.jakpsatweb.cz/css/display.html
SeparateSK
Profil
ok mozno ano , netestoval som, iba viem ze na object a embed mi to neslo

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: