Autor Zpráva
Lucia
Profil *
Ahoj, mam na strance index.php toto


if(isset($_POST['test'])){
echo "Hotovo";
unset($_POST['test']);
}

 <form action="" method="post">
<input type="text" value="" name="test">
<input type="submit" value="Odeslat">
</form>

odeslu formulář a zbrazí se mi Hotovo. Ale když dám F5 tak se mi opět zobrazí Hotovo, proč? přeci jsem POST zničila, ne? Díky
BuGeR
Profil
Lucia:
Ano zničila. Ale ten formulář se po aktulizovaní stranky odešle znovu. Doporučuju např. po zpracování formuláře přesměrovat třeba na index.php?hotovo. A potom kontrolovat, jestli existuje $_GET["hotovo"], jestli existuje tak např. vypsat text "Hotovo". Snad jsem to napsal pochopitelně.
johnl
Profil
Lucia:
Jak píše [#2] BuGeR - nejvhodnější je zpracování POST dát před odeslání jakéhokoliv výstupu a po zpracování, uživatele přesměrovat pomocí header(); např. na tu samou stránku takže třeba formular.php?vypis=ano (do GET je přidána položka vypis) a v kodu pak použiješ třeba toto:

<?php
if($_GET["vypis"] == 'ano'){echo "hotovo";}
?>
Lucia
Profil *
Super, header() pomohl... Díky moc ;)

Můžu ještě takovou jednu podotázečku zde se zeptat?

Někde jsem viděla, že mají na hodně dlouhých stránkách na konci odkaz <a href="???nevím co tu má být???" title="Přesune stránku nahoru">Nahoru</a>

Děkuji ještě za pomoc
Magnus123
Profil
To je velmi jednoduché.
Někde nahoře mají

<a  name="top_stranky"></a>

A na konci

<a href="#top_stranky">Nahoru</a>
BuGeR
Profil
Lucia:
www.w3schools.com/php/php_get.asp
johnl
Profil
jakpsatweb.cz/zalozky.html

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: