| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| nemeja Profil |
#1 · Zasláno: 9. 1. 2012, 23:12:36 · Upravil/a: nemeja
Dobrý den,
napsal jsem si jednoduchou webovou administraci. Na localu vše funguje, jenže když jsem to dal na hosting tak mi nefunguje připojení k DB. Hostuju u Royal Hostingu, bohužel nemaj web => podporu. Pro připojení používám tento script $db_jmeno="c39_web";
$db_heslo="*******";
$db_server="royalhosting.cz";
$db_databaze="c39_web";
$spojeni = mysql_connect($db_server,$db_jmeno,$db_heslo)
or die ("
<p>Spatne zadane udaje (asi heslo, server nebo jmeno.) v db.php </p>
<p><strong>Duvod:</strong> " . mysql_error() . "</p>
<p><strong>Cislo chyby: </strong>".mysql_errno() . "</p>
");
mysql_select_db($db_databaze, $spojeni) or die ('Spatne zadana databaze v config.php - ' . mysql_error());
mysql_query("SET NAMES utf8");
Na hostingu mi to nevypisuje žádnou chybu => dal jsem to na local a zkoušel jsem dát server royalhosting.cz hláška Duvod: No connection could be made because the target machine actively refused it. Cislo chyby: 2002 tak jsem zkusil dát royalhosting.cz:110 hláška : Duvod: MySQL server has gone away Cislo chyby: 2006 Na hostingu jsem vyzkoušel vše i localhost, 127.0.0.1. V čem je problém? heslo jsem schválně vyhvězdičkoval, jinak je zadaný korektně. Děkuji za pomoc |
||
| Camo Profil |
#2 · Zasláno: 9. 1. 2012, 23:48:04 · Upravil/a: Camo
db_server je určite royalhosting.cz????
PS:Na margo posledného príspevku za mnou: Dík že si sa podelil, so všetkými čo sa snažili ti pomôcť, o riešenie problému. |
||
| nemeja Profil |
#3 · Zasláno: 9. 1. 2012, 23:50:21
hodil jsem sem screen toho co vidím já, po rozkliknutí tam o serveru žádná jiná zmínka neni, takže asi ano
|
||
| Davex Profil |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2012, 20:26:35
nemeja:
Jde tam v administraci spustit phpMyAdmin? Zkus se podívat na nastavení MySQL do něj. |
||
| nemeja Profil |
#5 · Zasláno: 10. 1. 2012, 20:44:27
Už jsem to vyřešil
LOCK |
||
| Davex Profil |
#6 · Zasláno: 10. 1. 2012, 21:04:33
nemeja:
„Už jsem to vyřešil“ A jak? Zajímá nás to a někoho dalšího by také mohlo. |
||
| nemeja Profil |
#7 · Zasláno: 10. 1. 2012, 21:12:34
Byl tam blbě includnutej config=> nepřipojil se k DB....
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0