Autor Zpráva
Lorem
Profil *
Dobrý den,
měla bych prosbu. Jde ořezat obrázek, který načítám do obsahu webu z jiné domény, tedy absolutní adresou (http://www.xxxxxxx.cz/files/images/obrazek.jpg)? Ani jedna funkce, kterou jsem zkoušela se nechytla :((
Davex
Profil
Lorem:
Ani jedna funkce, kterou jsem zkoušela se nechytla
Které funkce jsi konkrétně zkoušela a co se dělo když se nechytaly?
candiess
Profil
Lorem:
Máš nějakou pevnou hodnotu toho ořezání? Chceš ukládat kopii obrázku na svůj server? :)
Lorem
Profil *
Davex :
Skripty už jsem smazala, musela bych je znovu napsat.
Candiess :
Mám pevné hodnoty, tedy výšku a šířku. Kopie obrázku právě na svůj server ukládat nechci :(

Už opravdu nevím :/
Keeehi
Profil
Dá se použít funkce imagecopy().

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: