Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ollex Profil |
#1 · Zasláno: 19. 1. 2012, 09:35:13
Ďakujem tomu, kto mi poradí, či a ako možno zo selectu vložiť do 2 stlpcov tabuľky 2 value - v tomto prípade $udaje[0] a zároveň $udaje[1]
$dopyt = MySQL_Query("SELECT * FROM obce ORDER BY nazov"); echo "<td>"._REG9."</td><td><select name='table_name'>"; echo "<option value=''></option>"; while ($udaje=MySQL_Fetch_Array($dopyt)) { echo "<option value='$udaje[0]'>$udaje[1]</option>"; } echo("</select></td><tr />"); |
||
Camo Profil |
Pochybujem že niekto pochopí, čo vlastne chceš...
A keď už tak /tr a nie tr / |
||
ollex Profil |
#3 · Zasláno: 20. 1. 2012, 06:18:54
V rozbaľovacej ponuke vyberám hodnotu '$udaje[0]' pre stlpec s názvom 'table_name':
<select name='table_name'> <option value='$udaje[0]'>$udaje[1]</option> </select> Chcel by som v nej zároveň vyberať hodnotu '$udaje[2]' napriklad pre stlpec s názvom 'pocet_ludi'. Dá sa to, prosím? |
||
Tori Profil |
#4 · Zasláno: 20. 1. 2012, 14:42:32
ollex:
„Chcel by som v nej zároveň vyberať hodnotu '$udaje[2]' napriklad pre stlpec s názvom 'pocet_ludi'.“ Trochu mi není jasné, jestli myslíte sloupec v HTML tabulce, anebo v databázové tabulce. A teda jestli jde o to, jak vypisovat z databáze nějaké hodnoty do HTML tabulky, anebo o 2 propojené rozbalovací nabídky (vyberu něco v "table_name" a automaticky se mi změní obsah/vybere volba v rozbal.nabídce "pocet_ludi"). Můžete trochu upřesnit, co přesně to má dělat? |
||
Časová prodleva: 11 let
|
0