Autor Zpráva
Holicz
Profil
Zdravím. Mám kód na zkopírování stránky do své stránky, ale potřeboval bych pomoci jak ho vylepšit. Jak načítat jen přihlašovací tabulku a přesměrovat na stránku odkud s vypíší jen nějaké údaje. Popřípadě článek kde se s cURL seznámím lépe. (Nejlépe česky) Děkuji

Toto je zatím můj kód:

<?
$source = "http://neco.cz/login.aspx"; //nebo login.php
$stranka = file_get_contents($source);
$novy = "neco.php";
file_put_contents($novy, $stranka);
echo "copy probehlo uspesne";
?>
Keeehi
Profil
Tady cURL není potřeba. V proměnné $stranka máš uložený celá html kód a je tam jako prostý řetězec. Takže ti jde vlastně o to, najít v řetězci nějaký tag, zjistit jeho pozici, pak najít jiný tag (ukončovací), zjistit jeho pozici a pak vzít ten text mezi těmito pozicemi. Takže máš (minimálně) 2 možnosti jak to udělat:
1. strpos() - pro zjištění pozice, substr() - vyjmutí části z řetězce
2. preg_match() - vyhledává v textu podřetězec, který se shoduje s určitou maskou/předpisem.
Holicz
Profil
Děkuji. A pokud přes tento kód otevřu stránku, nedají se tam někam automaticky zadat přihlašovací data, přesměrovat a do souboru neco.php načíst až stránku po přihlášení?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0