Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 18. 10. 2005, 09:20:26
shanim skript ktery by mi vedle odkazu vypsal kolikrat bylo na odkaz kliknuto (kolikrat byl stazen) ja vim je toho plno na webu ale vsude se zadava neco jako
<a href="nejakej_soubor.php?url=muj_odkaz">stahnout</a> no a ja bych chtel aby odkaz byl cisty takto <a href="muj_odkaz">stahnout</a> jestli to jde a pokud mozno bez sql dik |
||
printf_jinde Profil * |
#2 · Zasláno: 18. 10. 2005, 09:23:53
Tak to podlě mně půjde jedině s mod rewrite, nějak se totiž ten počítací skript spustit musí.
|
||
rada_losik Profil |
#3 · Zasláno: 18. 10. 2005, 09:32:44
Můžeš udělat toto:
A pak na v stahni.php. Dáš příkaz třebas na přesměrování na tento soubor_pro_stahnuti.zip tak a máš to:-) Ale ještě musíš ještě před to přesměrování dát script pro přečtení počtu stažené toho souboru. Toto bych řekl že je nejednoduchší;o) |
||
igamenir Profil |
#4 · Zasláno: 18. 10. 2005, 13:34:02
Přes RewriteRule si přesměrovat soubor na ti stahni.php?file=něco. V tom přičteš počet stažení a pak načteš ten soubor přes fopen a vypíšeš (s příslušnými hlavičkami) jeho obsah. U jiných způsobů může nastat to, že si někdo ten soubor stáhne přímo (ne přes tvůj skript) a stažení se ti nepřičte.
|
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 18. 10. 2005, 16:19:54
a dokazal by nekdo napsat skrypt kterej by mi vedle odkazu vypsal pocet stahnuti a velikost souboru
|
||
Reg Profil |
#6 · Zasláno: 18. 10. 2005, 17:50:34
<?
echo "<a href='stahnuti.php?file=soubor.zip'>Odkaz</a> Počet stažení: "; include "soubor/do/kteryho/ukladas/pocet/stazeni.txt"; echo " Velikost: ".filesize("soubor.zip"); ?> ;-) |
||
Anonymní Profil * |
#7 · Zasláno: 18. 10. 2005, 20:09:10
jeste co ma byt v tom souhoboru stazeni.php ?
|
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0